Ontsnap uit onze Mini Escape Rooms bij ZERO55 Apeldoorn. Betreed een ruimteschip en ontsnap binnen 20 minuten. Behendigheid, denkvermogen en actief bezig zijn staan hierbij centraal. Combineer de rooms of battle tegen elkaar. Mini Escape Rooms zijn ideaal voor kleine groepen. Laat je opsluiten samen met je vrienden, familie of collega’s. Onze escapes zijn ook heel goed te combineren met onze andere activiteiten! Vind hier een mooie deal.

  • Keuze uit 2 verschillende Mini Escape Rooms
  • Power Fail: 2 tot 6 personen, ontsnap binnen 20 minuten
  • Attack Mode: 2 tot 6 personen, ontsnap binnen 20 minuten
  • Vanaf circa 12 jaar

X-Cube: World Intelligence Center

Hoe goed houdt jouw team zich tijdens een spionnen-training? De eerste beleving in de x-cube is nu te bezoeken en daar moeten de deelnemers een aantal opdrachten doen om te kijken of ze goede spionnen zouden zijn. Kan jouw team goed samenwerken? Kunnen jullie een target volgen? Codes kraken? Afluisterapparatuur opsporen? De waarheid achterhalen?

Power Fail

Wereldwijd is de stroom uitgevallen en er is paniek. Kunnen jullie de kernreactor weer aan de praat krijgen, jullie zijn de laatste hoop. Samenwerking en snelheid zijn de key!

Attack Mode

Jullie bevinden je in de controlekamer van het ruimteschip. Er is een gevaarlijk object in de ruimte getraceerd. Deze moeten jullie vernietigen. Ga samen de uitdaging aan!

Ben jij student? Bekijk dan onze interessante studentenkorting!

RESERVEER DIRECT!