Skip to main content

Bowlen in Arnhem

Bowlen in de omgeving van Arnhem doe je bij ZERO55. Het is vanuit Arnhem ongeveer een half uur rijden naar onze futuristische bowlingbaan. Bij ons zet je een stap in de toekomst op het moment datje de bowlingbaan betreedt. De banen bieden bijzondere effecten die je nog niet eerder hebt meegemaakt. De 6 banen hebben mooie visuele effecten. Extra bijzonder zijn onze 2 VIP-banen. Deze hebben als eerste in Nederland spectaculaire baanprojecties. Hierdoor lijkt je bowlingbal bijvoorbeeld over een piano te rollen, met bijpassende klanken. Een hele leuke ervaring!

Bowling in de buurt van Arnhem bij ZERO55

Onze bowlingbanen in de buurt van Arnhem hebben een futuristische look. Vooraf kies je een eigen avatar. Je kunt met maximaal 6 spelers per baan bowlen. De goten kunnen voor de aller kleinsten omhoog worden gezet. De goten gaan automatisch naar beneden wanneer een volwassene aan de beurt is. Prettig is ook dat je bij ZERO55 je eigen schoenen aan kan houden. Daardoor hoef je geen ongemakkelijke bowlingschoenen aan te trekken.

 • 6 hypermoderne banen
 • 2 VIP banen met unieke projecties
 • Speel op je eigen schoenen
 • Bowling duurt 55 minuten
 • Vanaf ca. 6 jaar

Ga een futuristisch potje bowlen met je vrienden, familie of collega’s. Reserveer daarom nu jouw baan! Bowlen is één van de activiteiten die je bij ons kan doen. Ga voor of na het bowlen bijvoorbeeld de strijd aan tijdens een van onze andere indoor activiteiten: Mini Escape Room, Karten en Lasertag. Wij bieden aantrekkelijke combideals aan! Waarom nog wachten? Boek nu jouw baan door een van de onderstaande deals te kiezen!

Speel Glow Bowling bij ZERO55 in Apeldoorn

1 uur Bowling

 • 1 spel Bowling van 55 minuten
 • Kies je avatar en speel op je eigen schoenen!

Vanaf € 27,50 per baan

Reserveer direct
Speel Glow Bowling bij ZERO55 in Apeldoorn

2 uur Bowling

 • 2 spellen Bowling van elk 55 minuten
 • Kies je avatar en speel op je eigen schoenen!

Vanaf € 51,- per baan

Reserveer direct
Combideal lasergamen en bowlen bij ZERO55 in Apeldoorn

Bowlen & Lasergamen

 • 1 spel Bowling van 55 minuten
 • 1 spel lasertag van 15 minuten

Vanaf € 12,50 per persoon

Reserveer direct
https://www.youtube.com/watch?v=NOAMpjjdaBE

 

Kart arrangementen en kinderfeestjes

Organiseer je binnenkort een bowling arrangement of kinderfeestje in de buurt van Arnhem? Bij ZERO55 Apeldoorn kan je er een onvergetelijke dag van maken. Naast kleine groepen hebben wij ook ruimte voor groepen van wel 200 personen. Het is heel eenvoudig om een van onze kant-en-klare arrangementen te boeken. Misschien heeft het je voorkeur om zelf een uniek dagje uit samen te stellen. Geef dan via ons offerteformulier je wensen door, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op!

Blijf op de hoogte!

Volg ZERO55 op social media