Skip to main content

Escape Room Apeldoorn

Kan jij ontsnappen uit onze Mini Escape Room Apeldoorn bij ZERO55? Stap in ons ruimteschip en ontsnap binnen 20 minuten. Bij een Mini Escape Room hebben je minder tijd dan bij een reguliere Escape Room. Behendigheid, denkvermogen en actief bezig zijn staan hierbij centraal. Je kunt de rooms combineren, of battle tegen elkaar. De Escape Rooms in Apeldoorn zijn perfect voor kleine groepen. Durf jij het aan om je op te laten sluiten?

  • Keuze uit 2 verschillende Mini Escape Rooms
  • Power Fail: 2 tot 6 personen, ontsnap binnen 20 minuten
  • Attack Mode: 2 tot 6 personen, ontsnap binnen 20 minuten
  • Vanaf circa 12 jaar

Mini escaperoom Apeldoorn bij ZERO55

De Power Fail is een unieke mini Escape Room in Apeldoorn. Als groep bevinden jullie je in de machinekamer van een ruimteschip. De sensoren zijn op hol geslagen. Aan jullie om het schip te redden. Samenwerking en snelheid zijn een must!

Bij de Attack Mode bevinden jullie je in de controlekamer van het ruimteschip. Er komt een gevaarlijk object op jullie schip af. Deze moeten jullie vernietigen. Are you ready?

https://www.youtube.com/watch?v=reMtvOd7eW4

Mini escape room arrangementen

Een familiedag, vrijgezellenfeest of teamuitje organiseren? Laat je samen met je vrienden, familie of collega’s opsluiten. De escape rooms bij ZERO55 zijn uitstekend te combineren met onze andere activiteiten! Wat dacht je van Karten, Bowlen of ga strijd aan in onze Lasergame Arena. Vind een mooie combideal of vul op het offerteformulier jullie specifieke wensen in. Tot snel bij ZERO55!

Blijf op de hoogte!

Volg ZERO55 op social media