Skip to main content

Karten Duiven

Karten in de omgeving van Duiven doe je bij ZERO55! Onze unieke locatie ligt op een half uurtje rijden van Duiven. Bij ZERO55 race je iedere ronde deels door de buitenlucht. Als het wegdek nat is wordt de kartbaan omgebouwd naar een 100% binnenbaan. Op alle andere momenten kan er het hele jaar door deels buiten worden gekart. Deze indoor/outdoor combinatie is uniek in Nederland!

Elektrisch karten in de buurt van Duiven bij ZERO55

Elektrisch karten is de toekomst! Op onze futuristische baan kan je de kick nu al ervaren. De power is indrukwekkend. Je hebt veel power vanuit stilstand. Je racet in je eigen kleding en zonder herrie of uitlaatgassen. E-karten is bovendien heel veilig, als het nodig is kunnen alle karts centraal stil worden gezet. We zorgen er voor dat je geen effectieve rijtijd verliest.

  • Circuit van 340 meter, indoor lengte van 240 meter. Unieke combinatie van indoor en outdoor.
  • Een uitdagende snelheid voor iedereen, van beginner tot pro (10-60 km per uur)
  • Boosterbutton, ideaal voor inhaalacties!
  • Geen herrie en geen stank van uitlaatgassen
  • Een heat duurt 10 minuten (exclusief opwarmronde)
  • Minimale lengte 140 cm

Reserveer nu je favoriete tijdstip en daag je familie en vrienden uit! E-karten kun je ook heel goed combineren met andere indoor activiteiten: Mini Escape Room, bowling en Lasertag. Ook bieden we aantrekkelijk geprijsde combideals aan, kies bijvoorbeeld een van de onderstaande deals en boek direct jouw heat!

https://www.youtube.com/watch?v=cvT2UQgOiFY

Kart arrangementen en kinderfeestjes

Een kartarrangement of kinderfeestje in de buurt van Duiven organiseren? Met groepen tot 200 personen kun je bij ZERO55 Apeldoorn terecht voor een uniek dagje uit. Boek een van onze kant-en-klare arrangementen of stel je eigen uitje samen en geef je wensen door via ons offerteformulier. We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Kinderen t/m 12 jaar kunnen in speciale jeugdheats veilig een wedstrijd racen. Ook volwassen en mogen in deze heats meerijden maar rijden op de kinderstand in verband met de veiligheid. In deze jeugdheats kunnen jullie met de hele familie tegen elkaar rijden, een sportief dagje uit samen!

Blijf op de hoogte!

Volg ZERO55 op social media