Lasergamen Amersfoort

In ongeveer een half uur rijd je vanuit Amersfoort naar de futuristische Lasergame Arena van ZERO55! Lasertag is nog leuker dan het welbekende lasergamen! Naast dat het actiever is, komt er ook veel meer tactiek bij kijken. Door de glow in the dark effecten ziet het lasergamen bij ZERO55 er spectaculair uit. Je kunt kiezen uit veel verschillende spelsituaties en er is veel digitale interactie tijdens de strijd. Kijk uit voor de mijnen en ga op zoek naar extra munitie en levens!

Ervaar lasergamen bij ZERO55 in de buurt van Amersfoort

Kies voor het lasergamen bij ZERO55 in de buurt van Amersfoort uit een van de leuke spelopties. Bij de ene optie speelt ieder voor zich, bij andere opties werk je samen als team. Kies voor samenwerking en lef of kruip in de huid van een Game personage. We hebben een speloptie waarin je de wereld van Fortnite binnenstapt. Probeer als laatste over te blijven en je bent de winnaar! Waar je ook voor kiest, het wordt sowieso spectaculair!

 • Lasertag Arena van 525 vierkante meter
 • Meer dan 5 verschillende spelopties mogelijk
 • Een spel duurt 15 minuten (exclusief briefing)
 • Vanaf circa 6 jaar, maximaal 24 spelers tegelijk
 • Glow in the dark Jungle thema met powerpods en extra ruimtes
Kom lasergamen bij ZERO55 in Apeldoorn

2 spellen lasergamen

 • 2 spellen lasertag van elk 15 minuten
 • Lasertag Arena van 525 vierkante meter

€ 15,- PER PERSOON

Reserveer direct
Glow Bowling bij ZERO55 Apeldoorn. Kom bowlen op onze unieke VIP banen.

Lasergamen & bowlen

 • 1 spel lasertag van 15 minuten
 • 1 spel Bowling van 55 minuten

VANAF € 12,50 PER PERSOON

Reserveer direct
Combineer karten en lasergamen bij ZERO55 in Apeldoorn

Lasergamen & E-karten

 • 1 spel lasertag van 15 minuten
 • Rij 1 heat van 10 minuten

€ 20,50 PER PERSOON

Reserveer direct
https://www.youtube.com/watch?v=6I5hThjGgu0

 

Lasergame arrangementen en kinderfeestjes

Wil je binnenkort lasergamen met een groep of met een kinderfeestje in de buurt van Amersfoort? ZERO55 Apeldoorn heeft een lasergame arena die leuk is voor groot en klein. Het is dan ook een perfecte activiteit voor een kinderfeestje. Ga de strijd aan met je vriendjes en vriendinnetjes in onze futuristische arena. Je kunt natuurlijk ook lasergamen met vrienden, familie of collega’s!

Naast lasergamen bieden wij nog veel meer actieve en spectaculaire activiteiten aan. Activiteiten kunnen ook gecombineerd worden. Combineer Lasertag bijvoorbeeld met Bowlen, E-Karten, VR Arena en Mini Escape Room.Wanneer jullie activiteiten combineren, bieden wij voordelige combideals aan. Of stel zelf jullie perfecte uitje samen. Vul ons offerteformulier in en jullie perfecte uitje wordt werkelijkheid! Ook grote groepen tot wel 200 personen kunnen bij ons een mooi uitje beleven.

Blijf op de hoogte!

Volg ZERO55 op social media