ZERO55

Multi Activity Center naar Enschede

By 27 september 2017 november 22nd, 2017 No Comments

Vanaf medio december 2017 is het weer mogelijk te karten in Enschede! Accres uit Apeldoorn gaat de indoor kartbaan op het Go Planet Parc verbouwen tot een futuristisch gethematiseerde E-kartbaan en uitbreiden met lasertag spellen en escaperooms in een zelfde thema. Het inpandige restaurant met uitzicht op alle activiteiten maakt het mogelijk om een geheel verzorgd arrangement voor een dag of een dagdeel te boeken in dit zogenaamde Multi Activity Center. Dat kan individueel, met groepen en ook als bedrijfsfeest. Een arrangement in combinatie met andere activiteiten op het Go Planet Parc is uiteraard ook mogelijk.

Manager Peter Plantenga van Accres uit Apeldoorn: “Op dit moment is er in Enschede geen indoor kartbaan en is de combinatie van E-karten, lasertag en escaperoom onder één dak, aangevuld met uitdagende futuristische effecten en –uitstraling, uniek in Oost-Nederland.”

Voor de regio

Het Multi Activity Center zet in op studenten, vriendengroepen, bedrijven, gezinnen en toeristen in een gebied van ongeveer 30 minuten reistijd rond Go Planet Parc. Ook de Duitse toeristen en inwoners zijn de doelgroep voor dit complex. Accres verwacht met aansprekende arrangementen vanaf het eerste jaar al 55.000 enthousiaste gasten te mogen verwelkomen.

Go Planet Parc

Go Planet Parc is gelegen tussen de Grolsch Veste en IJsbaan Twente en wordt beheerd door Go Planet Vastgoed B.V. Het gebied is de laatste jaren weer sterk in ontwikkeling. Jouke Jansen van Go Planet Vastgoed B.V.: “Wij zijn heel blij met de komst van Accres als exploitant op het Go Planet Parc. Afgelopen jaar hebben diverse partijen de revue gepasseerd voor de kartbaan, mede door de hype om Max Verstappen. Gezien de professionaliteit en diversiteit in het concept hebben wij bewust gekozen voor Accres. Het is een mooie aanvulling op het huidige aanbod”.

De gemeente Enschede

De Enschedese wethouder Toerisme en Recreatie, Hans van Agteren, is eveneens verheugd over de komst van Accres naar Enschede. “De kartbaan met lasertag en escaperooms kan uitgroeien tot een echte publiekstrekker. En dat is goed voor de positie van Go Planet Parc als vrijetijdslocatie voor de inwoners van Enschede en de regio”. De bedrijfsvoering levert ongeveer twintig arbeidsplaatsen op vanuit het Werkplein”, aldus Hans van Agteren.