Geen onderdeel van een categorie

ZERO55 opent 20 december

By 4 december 2017 No Comments

Op woensdag 20 december opent ZERO55 Enschede, gelegen op het Go Planet Parc, haar deuren voor bezoekers. In dit nieuwe Multi Activity Center met futuristische uitstraling kunnen bezoekers E-Karten, lasergamen en zijn er escape rooms voor kleine groepen (Space Exit). ZERO55 Enschede richt zich op families, vriendengroepen, studenten, toeristen en bedrijven.

De indoor kartbaan op het Go Planet Parc is volledig verbouwd tot een futuristisch gethematiseerde E-kartbaan. Op de 425 meter lange baan met 3 tunnels en 3 bruggen kunnen maximaal 12 mensen tegelijk E-Karten. Het voordeel van E-Karten is geen herrie en geen stank en de karts zijn vooraf in te stellen op verschillende snelheden waardoor kinderen (vanaf 135 cm) veilig deze activiteit kunnen doen. Bovendien is het een stuk duurzamer dan de ouderwetse benzinekarts.

In de Lasertag Arena van 300 m2 kunnen 24 spelers tegelijk de strijd met elkaar of met de Arena aangaan. Er zijn verschillende spelsituaties en er is veel digitale interactie, Lasertag kan vanaf ca. 8 jaar gespeeld worden. Tot slot zijn er 5 verschillende Space Exit kamers die geschikt zijn voor 2 tot 4 spelers. In tegenstelling tot de bekende escape rooms heeft de Space Exit meer opdrachten en is iedereen actief bezig met het spel.

Het inpandige restaurant met uitzicht op alle activiteiten maakt het mogelijk om een geheel verzorgd arrangement voor een dag of een dagdeel te boeken in dit zogenaamde multi activity center. “Door dit unieke concept en de vele aanvragen tot nu toe verwachten we veel animo voor ZERO55. Geïnteresseerden kunnen een kijkje nemen op onze website en daar ook direct boeken” aldus Manager Peter Plantenga.