Geen onderdeel van een categorie

Dare devils gezocht! Are you ready?

By 5 december 2017 No Comments

Voor onze sneakpreview op maandag 18 december zijn we op zoek naar echte Dare Devils die als eerst E-Karten, Lasertag en Space Exit bij ons willen uitproberen. Ben jij fotogeniek, zin in een uitdaging en gefascineerd door de toekomst? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wat verwachten we van je?
Omdat je de unieke kans krijgt om als eerste onze activiteiten uit te proberen verwachten we dat je ons helpt om dit goed in beeld te brengen. We maken op deze dag foto’s en video’s om ZERO55 Enschede goed in beeld te brengen en daarin speel jij de hoofdrol! Je kunt tijdens de sneakpreview alle drie de activiteiten minstens één keer uitproberen op onze kosten samen met 3 vrienden. Tot slot ben je ongeveer anderhalf uur beschikbaar op 18 december tussen 15.00 en 21.00 uur.

Hoe maak je kans om deel te nemen?
Like onze facebookpagina, deel het bericht en tag degenen met wie jij mee wil doen aan deze unieke ervaring. Op dinsdag 12 december maken we de winnaars bekend.