Skip to main content
Geen onderdeel van een categorie

ZERO55 van start met VR Racing

By 11 mei 2018maart 13th, 2020No Comments

Vanaf zaterdag 12 mei kunnen bezoekers van het nieuwe activiteitencentrum op het Go Planet Parc terecht in de VR Racing room. In deze kamer kunnen 2 tot 8 personen tegen elkaar racen in een virtual reality wereld, uniek in Nederland!

Racen in onze Virtual Reality Racing Room is pas echt de toekomst! Ga zitten in je racestoel, zet je VR bril op, start de motor en voel hoe indrukwekkend het is om met 300 kilometer per uur over een circuit te scheuren. VR Racing is super realistisch door de kuipstoel, racestuur, pedalen en bijbehorende virtual reality bril. In de VR Racing Room rijdt je tegen elkaar op het circuit terwijl je in dezelfde ruimte zit, uniek in Nederland! Reserveer dus snel onze VR Racing Room en ga de strijd aan met je vrienden, familie of collega’s. VR Racing is ook heel goed te combineren met onze andere activiteiten! Bekijk de promo op youtube.

  • Room: Multiplayer 2 tot 8 personen
  • Circuit: Alle wereldwijde formule 1 circuits
  • Race: 1 spel duurt 15 minuten
  • Racer: vanaf 12 jaar

Tarief
1 spel € 7,50 per persoon

Boek direct VR Racing online!