Geen onderdeel van een categorie

Maak kennis met… The Climbing Wall

By 9 augustus 2018 november 10th, 2019 No Comments

Space Exit is een van de activiteiten bij ZERO55, maar wat is dat precies? Space Exit is een interactieve spelvorm voor 2 tot 4 personen en duurt 15 minuten per kamer. In deze blog vertellen we je iets meer over “The Climbing Wall”.

De Climbing Wall is een interactieve klimmuur die werkt met augmented reality. Op de 3 meter hoge klimmuur wordt een projectie getoond en door middel van sensoren weet de klimmuur wat je doet. Er zijn verschillende soorten spellen die je op de klimmuur kan doen zoals vleermuizen vangen, de aarde beschermen van meteorieten of een parcours afleggen terwijl je binnen een bewegend vlak moet blijven. Tot slot is er ook nog een spelvorm waarbij je tegen elkaar een soort airhockey op de klimwand speelt.

Kortom: een hele actieve en unieke spelvorm geschikt voor jong en oud! The Climbing Wall werd in december 2017 in gebruik genomen en had daarmee de primeur in Nederland. Een leuke extra is dat je na afloop van een spel op de klimmuur jezelf kan terugzien op een filmpje, dat je ook nog eens kunt delen op social media.

The Climbing Wall is los te boeken, maar ook te combineren met de andere Space Exit rooms, VR Racing, Lasertag en E-Karten.