Skip to main content
Geen onderdeel van een categorie

Maak kennis met… The Armoury

By 20 augustus 2018maart 13th, 2020No Comments

Space Exit is een van de activiteiten bij ZERO55, maar wat is dat precies? Space Exit is een interactieve spelvorm voor 2 tot 4 personen en duurt 15 minuten per kamer. In deze blog vertellen we je iets meer over “The Armoury”.

The Armoury is een Space Exit Room waarbij je zowel moet nadenken als in actie moet komen! Je hebt 15 minuten om je opdracht te volbrengen. Allereerst moet je een bomkoffer onschadelijk maken, denk goed na: waar moet het gele draadje en waar het rode? Zorg dat je de koffer snel onschadelijk maakt, want de overgebleven tijd heb je keihard nodig om je benodigd aantal punten te verzamelen tijdens de Lasershoot. Schiet samen met je team voldoende punten bij elkaar zodat de deur opent!

Kortom: een hele afwisselende kamer waarbij je je hersenen moet gebruiken en met scherp moet schieten! Deze Space Exit is los te boeken, maar ook te combineren met de andere Space Exit rooms, VR Racing, Lasertag en E-Karten.