Geen onderdeel van een categorie

Formule 1 dag en Laserspektakel in de Herfstvakantie

By 10 september 2018maart 13th, 2020No Comments


In de herfstvakantie staan er bij ZERO55 weer twee leuke evenementen op het programma. We trappen zondag 21 oktober om 14:30 uur met de F1 Max Race Day, een formule 1 dag voor 16+ die je niet mag missen. Rij een training, kwalificatie en race op ons uitdagende E-Kart circuit, de snelste 8 rijders kwalificeren zich voor een gratis VR Racing Experience. Na afloop van deze racedag staat er voor iedereen een bord friet met een broodje hamburger klaar. Bekijk voor meer informatie en aanmelden ons Facebook evenement.

Voor de stoere jongens en meiden van 8 t/m 12 jaar organiseren we op vrijdag 26 oktober het Laser Herfst Spektakel vanaf 12.00 uur. Speel twee rondes Lasertag en geniet na afloop van een puntzak friet en onbeperkt limonade. Deelname kost 13,50 per persoon, vooraf aanmelden kan via info@zero55enschede.nl. Kijk voor meer informatie op onze facebookpagina.