Geen onderdeel van een categorie

Extra lang open in de vakantie

By 12 oktober 2018maart 13th, 2020No Comments


ZERO55 Enschede is tijdens de herfstvakantie extra lang geopend. Van zaterdag 20 tot en met zondag 28 oktober kunnen bezoekers dagelijks vanaf 10.00 uur terecht voor een rondje E-Karten, Lasertag of de andere futuristische activiteiten.

Op alle dagen is het Family Entertainment Center tot 22.00 uur geopend en op vrijdag en zaterdag tot 23.00 uur Manager Peter Plantenga: “We hebben gemerkt dat er afgelopen schoolvakanties steeds meer behoefte was om vroeg bij ons terecht te kunnen, buiten de vakanties om zijn we namelijk vanaf 14.00 uur geopend. Om teleurstelling te voorkomen is het wel aan te raden om vooraf online te boeken, want we verwachten de nodige bezoekers. Het is online niet verplicht om vooraf te betalen, dat kan gewoon op locatie”.