Geen onderdeel van een categorie

Betaal bij ZERO55 per minuut met Tapperuse

By 10 januari 2019maart 13th, 2020No Comments

Nieuw! Je kunt ons ook bezoeken met de app Tapperuse. Je betaalt dan per minuut en alleen voor de tijd dat je er bent. ‘Tappen’ heet dat (spreek uit: teppen). Ideaal als je weinig tijd hebt, of ZERO55 Enschede een keertje vrijblijvend wilt ontdekken. Kom binnen wanneer je wilt, en vertrek weer wanneer je wilt. Je betaalt achteraf via AfterPay.

Vooral voor de Mini Escapes, Climbing Wall en VR Racing is Tapperuse ideaal. Ontdek onze veelzijdige activiteiten op de 1e verdieping voor maar 0,25 cent per minuut. Je betaalt maximaal 15 euro (gebaseerd op een uur), dus wees niet bang dat “de teller” doorloopt.

Download de app en kom langs om onze activiteiten te ontdekken!