Geen onderdeel van een categorie

Paasraces voor ouders en kinderen

By 28 maart 2019maart 13th, 2020No Comments

Kom tijdens het Paasweekend van 19 t/m 22 april ouder-kind karten tussen 10 tot 15 uur. Ontdek samen met je zoon(s) en dochter(s) onze elektrische karts voor slechts 13,50 p.p.!

Het hele paasweekend race je met 10% korting tijdens de Paasraces over het 425 meter lange circuit. Kinderen vanaf 1,35 meter kunnen elektrisch karten en het in speciale jeugdheats opnemen tegen papa of mama! In deze heats rijden ouders en kinderen op dezelfde snelheid. Het grote voordeel van elektrisch karten is dat je vanuit stilstand meteen veel power hebt. Daarnaast is e-karten extra veilig, want mocht er iets gebeuren op de baan dan worden alle karts centraal gestopt.

Een leuk weetje over de e-karts: er zit een speciale Boosterbutton op, waarmee je één keer per ronde een paar seconde extra hard gaat, ideaal voor inhaalacties! Verder is er geen herrie en geen stank van uitlaatgassen. Tijdens Pasen kun je bij ZERO55 tussen de leuke activiteiten door ook nog paaseieren zoeken!

– Rijd 1 heat van 10 minuten
– Uitdagend circuit van 425 meter
– 10% korting!