Geen onderdeel van een categorie

Lasergamen voor gevorderden

By 9 mei 2019maart 13th, 2020No Comments

Iedereen heeft wel eens een keer een potje lasergame gespeeld. De kans is groot dat je toen in 2 of 3 teams tegen elkaar speelde of ieder voor zich. Deze spelvarianten zijn het meest bekend en worden dan ook het meest gespeeld. Maar wist je dat je bij ZERO55 nog veel meer spelopties hebt? In onderstaande blog behandelen we twee minder bekende spelvarianten die je bij ons kunt spelen en zeker de moeite waard zijn!

Last man standing
De titel zegt het al: degene die als laatste overblijft! Bij een spel van 15 minuten speel je de eerste 13 minuten ieder voor zich. Het bekende concept waarbij je zoveel mogelijk tegenstanders en powerpods probeert te raken. Powerpods zijn kastjes verstopt in de arena die je kunt raken en die jouw kunnen raken. Zorg dat je zelf niet te vaak geraakt wordt, want dat levert weer minpunten op. Maar dan in de laatste 2 minuten gaat het om de eer: wie blijft als laatste over! Zodra je geraakt wordt ben je “af” en moet je de arena verlaten. Speel het dus slim in die laatste minuten en als er nog een paar spelers over zijn kan het best zijn dat je flink moet zoeken voordat je je tegenstanders hebt gevonden. En dan is het een kwestie van precisie en zorgen dat je als laatste overblijft: eeuwige roem voor jou!

VIP
Bij de speloptie VIP speel je in teams tegen elkaar waarbij je 1 teamlid (de VIP) moet beschermen terwijl je de VIP van de tegenstander probeert te raken. Omdat het raken van de VIP veel punten oplevert wil je daar zeker voor gaan. Werk goed samen en offer je op voor je eigen VIP, want word je eigen VIP geraakt dan krijg je een flink aantal minpunten om de oren! Deze speloptie is natuurlijk extra leuk bij een vrijgezellenfeest, kinderfeestje of verjaardag, dan weet je namelijk direct wie de Very Important Person is…

Enthousiast over deze spelopties? Reserveer onze Lasertag Arena en schiet met scherp! Op maandag tot en met donderdag kun je gebruik maken van ons voordelige Laserarrangement: 2x Lasergamen inclusief 5 consumptiemunten voor slechts € 20.