Geen onderdeel van een categorie

Voordelig karten en lasergamen bij ZERO55 Enschede

By 27 juni 2019november 10th, 2019No Comments
Kom voordelig karten en lasergamen in Enschede bij ZERO55 met onze combideal
Bij ZERO55 Enschede kun je super voordelig karten en lasergamen met de zomerdeal. Kom 1 heat karten en speel 2 spellen lasergamen voor slechts 20 euro, de zomerdeal loopt nog tot en met 22 september. Tijdens de zomervakantie van 15 juli tot en met 23 augustus zijn we extra lang geopend. Doordeweeks opent ZERO55 al vanaf 12:00 uur en in het weekend vanaf 11:00 uur.
Bij elk weertype is het goed toeven bij ons. Als de temperatuur stijgt zit je bij ons op het terras in de schaduw of binnen in het restaurant met airco altijd goed. En slecht weer is sowieso al een excuus om buiten te ontvluchten en kennis te maken met de snelle elektrische karts en de black light Lasertag Arena! De zomerdeal is geschikt voor iedereen vanaf 135 cm.