Geen onderdeel van een categorie

ZERO55 vanaf 12 uur geopend in de zomervakantie

By 10 juli 2019maart 13th, 2020No Comments

ZERO55 Enschede is tijdens de zomervakantie extra lang geopend. Van maandag 15 juli tot en met vrijdag 23 augustus kunnen bezoekers doordeweeks vanaf 12.00 uur terecht voor een heat e-karten, Lasertag, een van de mini escape rooms en VR racing.  

In het weekend is het family entertainment center al vanaf 11.00 uur geopend. Hierdoor kunnen bezoekers tijdens de vakantie ook al overdag bij ZERO55 terecht voor een gezellig dagje uit. Het indoor activiteiten centrum is helemaal klaar voor de zomer. Op warme dagen draait de airco op volle toeren en staat buiten het terras klaar.

Elektrisch karten is mogelijk voor kinderen vanaf 1.35 meter en lasergamen kan al vanaf circa 8 jaar. Voor de twee mini escape rooms, waarbij je met 2 tot 4 personen 15 minuten hebt om te ontsnappen, is minimumleeftijd ca. 12 jaar. Deze kamers zijn te spelen op 3 verschillende moeilijkheidsniveaus. Verder is het spectaculaire virtual reality racing voor 16+, deze activiteit is levensecht en om met 300 kilometer per uur over een circuit te scheuren heb je een sterke maag nodig. Tot slot kun je diverse arcade games spelen zoals het welbekende air hockey of een potje poolen.

Zomerdeal
Tijdens de hele zomer kunnen bezoekers profiteren van de zomerdeal. Voor slechts 20 euro kun je 1 heat karten en 2 spellen lasertag doen, deze actie geldt tot en met 22 september 2019 van zondag t/m vrijdag.