Ontsnap uit een escaperoom

Ontsnap bij ZERO55 Enschede uit een van onze uitdagende Escape Rooms, blijft jouw team binnen de tijd? Los de diverse puzzels en raadsels op door goed samen te werken en je hersens te laten kraken! Onze Escape Rooms zijn ook heel goed te combineren met onze andere activiteiten! Vind hier een mooie deal of bekijk de plattegrond.

  • Keuze uit 3 verschillende Escape Rooms
  • The Bank Vault: 4 tot 8 personen, ontsnap binnen 55 minuten
  • The Armoury: 2 tot 4 personen, ontsnap binnen 15 minuten
  • Laboratory: 2 tot 4 personen, ontsnap binnen 15 minuten
  • Vanaf circa 12 jaar

Wil je een Escape Room komen spelen? Boek dan minstens 24 uur van tevoren!

X-Cube: World Intelligence Center

Hoe goed houdt jouw team zich tijdens een spionnen-training? De eerste beleving in de x-cube is nu te bezoeken en daar moeten de deelnemers een aantal opdrachten doen om te kijken of ze goede spionnen zouden zijn. Kan jouw team goed samenwerken? Kunnen jullie een target volgen? Codes kraken? Afluisterapparatuur opsporen? De waarheid achterhalen?

The Bank Vault

In het kantoor van bankmedewerker Hank Smith staat een grote kluis. Er wordt gezegd dat er wel meer dan € 6 miljoen in zit. Zorg dat je zoveel mogelijk geld buit maakt en binnen 55 minuten ontsnapt!

The Armoury

Maak samen de bomkoffer onschadelijk en ontsnap binnen 15 minuten door voldoende punten bij elkaar te schieten. Deze Mini Escape Room kan in het Nederlands, Engels en Duits gespeeld worden.

Laboratory

Ontdek de juiste aanwijzingen en maak het virus binnen 15 minuten onschadelijk samen met je team. Bij deze Mini Escape Room heb je keuze uit drie verschillende moeilijkheidsgraden. Deze Mini Escape Room kan in het Nederlands, Engels en Duits gespeeld worden.

Ben jij student? Bekijk dan onze interessante studentenkorting!

Blijf op de hoogte!

Volg ZERO55 op social media

We horen graag hoe je het vond, laat een review achter op:

4.1

4.0

4.0