Skip to main content

Vrijgezellenfeest binnen

Ben jij een vrijgezellenfeest aan het regelen, maar zijn de weersvoorspellingen slecht? Dat is bij ZERO55 in Enschede geen probleem! Doordat onze activiteiten indoor zijn, is dit een perfecte locatie voor een vrijgezellenfeest binnen. Graag vertellen we je meer over de mogelijkheden! 

Activiteiten bij ZERO55

We hebben bij ZERO55 in Enschede verschillende activiteiten die geschikt zijn voor een indoor vrijgezellenfeest. Het belangrijkste is natuurlijk dat de vrijgezel in de spotlight wordt gezet. Dit kan onder andere met een ludieke outfit. Hieronder vind je een greep uit onze activiteiten. 

Karten Enschede

Hebben jullie wel eens gekart in elektrische karts? Bij ons in Enschede kun je erop los scheuren op onze binnenbaan met onze e-karts! Hierdoor race je geluidloos over de baan. Daarnaast kun je je eigen kleding aanhouden, ideaal toch? Bovendien kun je gebruik maken van de booster knop voor supersnelle inhaalacties. Lees meer over karten bij ons in Enschede. 

 

Indoor games 

Wanneer jullie tussen het karten door zin hebben in een potje darten, poolen of andere games is het mogelijk om een bezoekje te betreden aan onze mini speelhal. Hier vind je diverse arcade games. Versla de vrijgezel tijdens Air Hockey of speel de pooltafel in één keer leeg! 

Lasertag Enschede

Raak de vrijgezel het vaakst met een potje lasertag in onze Arena. Lasertag is de actievere variant van lasergamen. Naast dat jullie de vrijgezel dienen te raken, moeten jullie namelijk ook oppassen voor onze verstopte powerpods! 

Waarom een vrijgezellenfeest activiteiten bij ZERO55?

We raden je aan een arrangement te kiezen om jouw vrijgezellenfeest compleet te maken. Ga naast alle activiteiten ook voor overheerlijke hapjes en drankjes, of kies ervoor om verschillende activiteiten met elkaar te combineren! We nemen met alle liefde samen jouw specifieke wensen door. Neem hiervoor contact met ons op. Ons doel is uiteindelijk om jouw en je vrienden een onvergetelijk vrijgezellenfeest te bezorgen. Eén om voor altijd in te lijsten.

Reserveer nu! 

Reserveer nu om verzekerd te zijn van een plekje, dit kan gemakkelijk via ons boekingssysteem. Heb je speciale wensen of wil je meer weten over de mogelijkheden? Vraag een offerte aan!

Blijf op de hoogte!

Volg ZERO55 op social media