Skip to main content

Actief vrijgezellenfeest

Gaat een vriend of vriendin binnenkort trouwen en wil je een actief vrijgezellenfeest in Enschede organiseren? Dan is ZERO55 in Enschede de perfecte locatie! Kies voor een activiteit als lasergamen of race tegen elkaar in onze e-karts. De keuze is reuze! Bovendien kan je ervoor kiezen om naast de activiteiten de dag compleet te maken met een hapje en een drankje. Lees verder om meer te weten te komen over de mogelijkheden!  

Activiteiten bij ZERO55

We hebben bij ZERO55 in Enschede verschillende vrijgezellenfeest activiteiten. Het belangrijkste is natuurlijk dat de vrijgezel in de spotlight wordt gezet. Dit kan onder andere met bijvoorbeeld een leuke outfit. Hieronder vind je een glimp van onze activiteiten.

 

Karten Enschede

Normaal karten ken je vast wel. Maar heb je ook al eens gereden in een elektrische kart? Deze kunnen veel sneller optrekken dan benzine karts, wat karten bij ons in Enschede nog een stuk spectaculairder maakt dan normaal karten. Lees meer over karten in Enschede

 

Lasertag Enschede

Durven jullie de uitdaging aan bij next level lasergamen? In onze area speel je namelijk niet alleen tegen elkaar, maar ook tegen de verstopte powerpods. Dit maakt lasertag nog een stuk actiever. 

 

Interactief darte Enschede

Wil je tussen de activiteiten door een potje darten? Dat kan in onze mini speelhal! Versla de vrijgezel met een leg of waan je op een waar toernooi!

 

Waarom een actief vrijgezellenfeest vieren bij ZERO55? 

Bij ZERO55 in Enschede bieden wij unieke activiteiten passend bij een actief vrijgezellenfeest voor zowel mannen als vrouwen. De vrijgezel zal extra in de spotlight komen te staan. Daarbij is het mogelijk om het vrijgezellenfeest af te sluiten met een hapje en een drankje om er zo een volledig dagje uit van te maken! 

Reserveer nu! 

Wil je een of meerdere van onze activiteiten boeken voor een actief vrijgezellenfeest? Reserveer deze dan gemakkelijk via onze site. Heb je speciale wensen? Dan kun je een offerte aanvragen. We hopen jullie snel te zien bij onze locatie in Enschede om er een onvergetelijke dag van te maken voor zowel de vrijgezel als voor jullie! 

Blijf op de hoogte!

Volg ZERO55 op social media