Skip to main content

Activiteiten Overijssel

Als je op zoek bent naar leuke activiteiten in Overijssel, moet je bij ZERO55 Enschede zijn! Of je nu een kinderfeestje of een vrijgezellenfeest organiseert, bij ZERO55 kan het allemaal. Wij bieden verschillende activiteiten aan, van lasergamen tot darten. 

Verschillende activiteiten bij ZERO55 in Overijssel

Wij hebben diverse activiteiten in Overijssel, zoals karten, escape rooms, lasergamen en darten. Combineer de activiteiten met elkaar en sluit daarna af met een hapje en een drankje om alles nog rustig na te kunnen bespreken. 

Karten 

Ervaar een onvergetelijke race ervaring op ons spectaculaire kartcircuit van 425 meter lang met bruggen, tunnels en een lichtshow. We hebben e-karts, zodat je geen last hebt van lawaai en uitlaatgassen. Om het karten veilig te houden, kunnen de e-karts centraal uitgezet worden in geval van gevaarlijke situaties. Voor de jonge coureurs tot 12 jaar hebben wij speciale jeugdheats. 

Lasergamen

Kom lasergamen in onze arena van 300 m². Daag elkaar uit en zie wie de meeste mensen kan raken binnen twaalf minuten, werk samen of ieder voor zich. Verzamel onderweg powerpods en maak vooraf een foto van je team in de photopod. 

Escape room 

Ervaar hoe het is om spion te zijn in de X-Cube bij ZERO55. In deze bijzondere escape room word jij opgeleid tot spion. Werk samen om de codes te kraken, afluisterapparatuur op te sporen en de waarheid te achterhalen. 

 Darten

Moet je even wachten tussen twee kartheats in? Verveel je niet, maar ga een potje darten met elkaar. Darten is de perfecte activiteit wanneer je even moet wachten. De dartspellen zijn ook geschikt voor kinderen. Ben jij de nieuwe Michael van Gerwen? 

 Waarom ZERO55? 

Bij ZERO55 Enschede hebben we ruimte voor groepen variërend van 4 tot 200 personen. Of je nu een bedrijfsuitje, familiedag, of iets anders organiseert, wij bieden verschillende arrangementen met eten, drinken en activiteiten aan om jouw dag onvergetelijk te maken. 

Reserveer nu jouw activiteiten in Overijssel!

Bij ZERO55 ben je aan het juiste adres voor een dag vol plezier en avontuur, ongeacht de grootte van je groep. Reserveer vandaag nog bij ZERO55 Enschede en maak je klaar voor een dag om nooit te vergeten.

Blijf op de hoogte!

Volg ZERO55 op social media