Skip to main content

Activiteiten in Twente

Bij ZERO55 Enschede ben je aan het juiste adres voor avontuurlijke activiteiten in de buurt van Twente waar plezier centraal staat. Voor jou is dit de plek waar spanning en ontspanning hand in hand gaan. Zonder te veel weg te geven, je wacht een dag vol verrassingen en onvergetelijke momenten. 

Laat je meeslepen in de wereld van ZERO55 Enschede. 

Activiteiten in de omgeving van Twente bij ZERO55 

In Twente wacht een wereld vol spannende activiteiten, net buiten de gebaande paden. Hier vind je verborgen parels die je hart sneller doen kloppen. Elk avontuur is een geheim dat wacht om ontdekt te worden, vol verrassingen en unieke ervaringen. 

Of je nu een lokale inwoner bent of een bezoeker, er is altijd iets nieuws en opwindends om te verkennen. Dus bereid je voor op een reis vol ontdekkingen, waar elke hoek een nieuw verhaal vertelt. 

 X-cube: activiteiten vlakbij Twente

Stap binnen in de X-Cube bij ZERO55 Enschede en test je vaardigheden als een ware spion. In deze unieke escape room-ervaring, geïnspireerd op de intensiteit van een spannend training, worden jij en je team uitgedaagd met diverse opdrachten. Van het volgen van een target tot het kraken van codes en het opsporen van afluisterapparatuur – elke taak test je samenwerking en vindingrijkheid. 

Ben je klaar om de waarheid te achterhalen en te bewijzen dat je een meesterspion bent? Dit is een van de meest intrigerende en interactieve activiteiten nabij Twente, perfect voor een uitdagend en spannend avontuur.

Lasertag

Bij ZERO55 Enschede komt de wereld van lasergamen tot leven in een futuristische setting. Stel je voor: jij en je team, gewapend met high-tech lasergeweren, in een arena van 300m². Elke hoek kan een schuilplaats zijn, elke schaduw een tegenstander. Met meer dan vijf spelvarianten, waaronder de spannende ‘Last Man Standing’ en de strategische ‘VIP’-modus, is er voor iedereen een uitdaging. Lasergamen bij ZERO55 in Enschede is een onvergetelijke ervaring en activiteit in de omgeving van Twente. 

Karten

Ervaar het plezier van racen bij ZERO55 Enschede met onze elektrische karts. Stel je voor: vanuit stilstand direct volle power, terwijl je over een uitdagend circuit van 425 meter scheurt, compleet met tunnels, bruggen en een spectaculaire lichtshow. Deze activiteit combineert snelheid en technologie voor een onvergetelijke race-ervaring. 

Het is een veilige en milieuvriendelijke manier van racen, waarbij alle karts centraal kunnen worden gestopt bij een incident. Met verschillende snelheden voor elk niveau, van beginner tot pro, is het e-karten bij ZERO55 één van de meest dynamische activiteiten van Twente.

Darten

Bij ZERO55 Enschede kun je nu het traditionele darten een moderne twist geven met interactief darten! Deze innovatieve game brengt een extra dimensie aan de dart ervaring, ideaal voor jong en oud. Of je nu even wilt ontspannen tussen andere activiteiten door, of je gewoon volledig wilt focussen op je worp, interactieve darten biedt plezier en uitdaging voor iedereen. 

Geschikt vanaf ongeveer 8 jaar, is het een perfecte aanvulling op een dagje uit vol activiteiten. Dus, daag je vrienden of familie uit en laat zien wie de echte dart kampioen is bij ZERO55 in Enschede!

Waarom activiteiten Twente?

Kies voor ZERO55 Enschede en beleef een dag vol spanning en plezier! Deze hotspot biedt een scala aan activiteiten nabij Twente. Van het futuristische e-karten op een uitdagend circuit tot de strategische uitdagingen in de X-Cube, er is van alles te doen. Test je schietvaardigheden in een spannende lasergame arena of daag je vrienden uit met interactief darten. 

Na de actie kun je genieten van heerlijke pizza’s, diverse buffetten, en de optie voor all-in drinken. Ideaal voor groepsuitjes, biedt ZERO55 diverse arrangementen, zoals een combinatie van karten en lasergamen, inclusief cateringopties. Of het nu gaat om een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, of een kinderfeestje, ZERO55 Enschede heeft voor elk groepstype iets bijzonders te bieden.

Boek jouw activiteiten bij ZERO55 

Klaar voor een avontuur bij ZERO55 Enschede? Neem contact met ons op om je bezoek te plannen. Je kunt ons bereiken via telefoon, e-mail, of door direct te boeken via onze website. Wij staan klaar om je een onvergetelijke ervaring te bezorgen!

Blijf op de hoogte!

Volg ZERO55 op social media