Skip to main content

Ontsnap aan de dagelijkse sleur en ontdek de perfecte locatie voor indoor bedrijfsuitjes bij ZERO55 Enschede. Hier begint een onvergetelijke ervaring die teamgeest versterkt en voor spannende herinneringen zorgt. Klaar om samen nieuwe hoogtes te bereiken?

Verschillende indoor activiteiten 

Bij ZERO55 Enschede wacht een wereld vol avontuur op jou en je team! Voor jouw indoor bedrijfsuitje bieden wij een scala aan spannende activiteiten. Wat dacht je van lasergamen, karten, of een escape room? Daag elkaar uit op de virtual reality racebaan of laat je vaardigheden zien op de bowlingbaan. Er is voor ieder wat wils, en plezier is gegarandeerd. Bereid je voor op een dag vol actie, teamwork en vooral heel veel plezier!

 E-Karten 

Bij ZERO55 Enschede beleef je de ultieme kart ervaring met E-karten! Onze elektrische karts zijn snel, stil en milieuvriendelijk, waardoor je een spannende rit ervaart zonder uitstoot. Perfect voor indoor bedrijfsuitjes, waar snelheid en competitie centraal staan. Test je stuurkunsten op ons uitdagende circuit, boordevol scherpe bochten en lange rechte stukken. Of je nu de snelste tijd wilt neerzetten of gewoon plezier wilt hebben met collega’s, E-karten bij ZERO55 garandeert adrenaline en actie. Klaar voor de start?

X-Cube

De X-Cube bij ZERO55 Enschede is dé uitdaging voor teams die van puzzels en competitie houden. Dit interactieve spel daagt je uit om in teamverband allerlei opdrachten en raadsels op te lossen in een race tegen de klok. Perfect voor indoor bedrijfsuitjes, waarbij samenwerking en creatief denken centraal staan. Met verschillende thema’s en moeilijkheidsniveaus is de X-Cube een avontuur dat zowel beginners als doorgewinterde puzzelaars zal boeien. Zet je denkvermogen en teamwork in om de top te bereiken! Durf jij de uitdaging aan?

Darten

Op zoek naar een leuke activiteit voor indoor bedrijfsuitjes? Probeer dan eens onze Dartwin machine uit! Hier speel je allemaal dartspellen waarbij je punten verzamelt of verliest, afhankelijk van je nauwkeurigheid. Daag je collega’s uit en ontdek wie de beste darter is. Geschikt voor 1 tot 4 spelers, en iedereen kan meedoen, ongeacht leeftijd of ervaring. Klaar voor de uitdaging?

Lasertag

Beleef een spannend avontuur met lasertag bij ZERO55 Enschede, perfect voor indoor bedrijfsuitjes! In een futuristische arena vol obstakels en donkere hoekjes ga je de strijd aan met je collega’s. Gewapend met een high-tech laserpistool probeer je zoveel mogelijk punten te scoren door je tegenstanders te raken zonder zelf geraakt te worden. Het spel draait om strategie, samenwerking en snelle reflexen. Met spannende effecten en een intense sfeer is lasertag de ideale activiteit om de teamgeest te versterken. Durf jij het aan om de ultieme lasertag kampioen te worden?

Bedrijfsuitje Almelo

Max Racing

  • Rijd 3 heats van elk 10 minuten
  • Tussen de heats een pauze
  • Net als bij Formule 1: training, kwalificatie en race
  • Feestelijke prijsuitreiking met bubbels voor de top 3
  • Vanaf 4 personen
Reserveer direct

Bedrijfsuitje Almelo

Waarom een indoor bedrijfsuitjes bij ZERO55?

Kies voor ZERO55 Enschede als de ultieme locatie voor jouw indoor bedrijfsuitje! Met een breed scala aan spannende activiteiten zoals E-karten, lasertag, X-Cube en Dartwin is er voor ieder wat wils. Of je nu de competitie wilt aangaan op de kartbaan, je strategie wilt testen in de lasertag arena, of je hersenen wilt kraken in de X-Cube, bij ZERO55 zit je altijd goed. Maar het plezier stopt niet bij de activiteiten! Geniet van heerlijke hapjes en drankjes in onze sfeervolle lounge, of kies voor een compleet arrangement dat perfect is afgestemd op jouw wensen. Van een snelle snack tot een uitgebreid diner, wij zorgen ervoor dat iedereen volop geniet. Maak van jouw bedrijfsuitje een dag om nooit te vergeten bij ZERO55 Enschede!

Reserveer nu bij ZERO55 Enschede!

Klaar om jouw indoor bedrijfsuitje bij ZERO55 Enschede te organiseren? Neem vandaag nog contact met ons op en reserveer eenvoudig via onze website of bel ons direct. Ons team staat klaar om jouw perfecte dag vol actie en plezier samen te stellen! Plan een onvergetelijke ervaring en ga samen met je collega’s de strijd aan. 

Blijf op de hoogte!

Volg ZERO55 op social media