Skip to main content

Activiteiten Enschede

Op zoek naar leuke activiteiten in Enschede? Dan ben je bij de locatie ZERO55 Enschede aan het juiste adres. Of je nu op zoek bent naar activiteiten voor een kinderfeestje of een vrijgezellenfeest, ZERO55 is de plek voor al je activiteiten in de stad Enschede.

Verschillende activiteiten bij ZERO55 in Enschede

Bij ZERO55 hebben we diverse activiteiten in Enschede, zoals karten, een escape room, darten en nog veel meer. Je kunt deze activiteiten combineren met een hapje en een drankje voor de complete ervaring. 

Dus, wat is er te doen in Enschede?

Karten 

Ervaar een spectaculaire indoor kart ervaring bij de locatie ZERO55 Enschede op een circuit van wel 425m lang. Het circuit heeft bruggen, tunnels en een indrukwekkende lichtshow. Om veiligheid te kunnen garanderen hebben we e-karts die we centraal stil kunnen zetten bij gevaarlijke situaties. Ook bieden we jeugdheats aan voor kinderen tot en met 12 jaar, zodat ook zij veilig kunnen karten. Eén van de top activiteiten in Enschede!

Escape room 

Houden jij en je teamgenoten het hoofd koel tijdens een spannende spionnen training? Word opgeleid tot spion in onze unieke indoor X-Cube. Tijdens deze unieke ervaring werk je samen met anderen om codes te kraken, afluisterapparatuur op te sporen en de waarheid te achterhalen. Een ervaring die je niet snel zal vergeten! 

Lasergamen

Ervaar het spannende indoor lasergamen bij ZERO55. In onze arena van maar liefst 300m² moet je binnen twaalf minuten zoveel mogelijk tegenstanders uitschakelen en powerpods verzamelen. Speel ieder voor zich of maak teams, maar vergeet vooral geen groepsfoto te maken in de photopod. Een leuke activiteit om te doen!

Darten

Verveel je geen moment bij ZERO55. Kom indoor darten en waan je op een echt toernooi! Darten is ideaal wanneer je bijvoorbeeld nog even moet wachten op de volgende kart heat. De dart-spellen zijn geschikt voor iedereen vanaf 8 jaar en ze kunnen goed gecombineerd worden met andere binnen activiteiten. 

De Dartwin machine bij de locatie ZERO55 is een geweldige manier om samen te komen en plezier te beleven. Geniet van de gezellige sfeer en de vreugde van het behalen van hoge scores terwijl je wacht op je volgende activiteit of gewoon wilt ontspannen na een lange dag bij ZERO55. Dartwin is de perfecte aanvulling op je bezoek aan ZERO55 Enschede!

Waarom activiteiten in Enschede bij ZERO55? 

Bij ZERO55 Enschede hebben we ruimte voor activiteiten voor groepen variërend van 4 tot 250 personen. Organiseer je een bedrijfsuitje, familiedag, of iets anders? Wij bieden verschillende arrangementen met eten, drinken en activiteiten aan om jouw dag onvergetelijk te maken. 

Van spannende kart wedstrijden tot strategische lasergames en avontuurlijke escape rooms, we hebben een breed scala aan activiteiten om uit te kiezen. Onze arrangementen omvatten ook heerlijke maaltijden, van eenvoudige snacks tot uitgebreide diners, zodat je groep volop kan genieten van overheerlijk eten. Er zijn dus genoeg activiteiten in Enschede en de omgeving.

ZERO55 Enschede staat voor je klaar om je te helpen bij het plannen en organiseren van een buitengewone dag die nog lang in herinnering zal blijven.

Reserveer nu jouw activiteiten in Enschede!

Bij ZERO55 ben je aan het juiste adres voor een dag vol plezier en avontuur, ongeacht de grootte van je groep. Reserveer vandaag nog bij ZERO55 en maak je klaar voor een onvergetelijk dagje Enschede.

Blijf op de hoogte!

Volg ZERO55 op social media