Skip to main content

Escape room

Op zoek naar een leuke activiteit voor een kinderfeestje, gezinsuitje of vriendendag? Kom dan ontsnappen uit een van onze uitdagende Escape Rooms! Los de diverse puzzels en raadsels op door goed samen te werken en je hersens te laten kraken.

Verschillende Escape Rooms in Enschede

Wij hebben meerdere Escape Rooms op onze locatie in Enschede. Een grote en twee Mini Escape Rooms. De Mini Escape Rooms kunnen naast Nederlands ook in het Engels en Duits gespeeld worden.

The Bank Vault

In The Bank Vault betreed je het kantoor van bankmedewerker Hank Smith. Hier staat een grote kluis waar naar zeggen €6 miljoen in zit. Zorg dat je zoveel mogelijk geld buit maakt en natuurlijk op tijd ontsnapt!

The Armoury

The Armoury is een Mini Escape Room waarbij je binnen 15 minuten de bomkoffer onschadelijk moet maken en moet ontsnappen. Dit doe je door voldoende punten bij elkaar te schieten.

 Laboratory

Ook de Laboratory is een Mini Escape Room. Hier moet je samen met jouw team het virus onschadelijk maken binnen 15 minuten.

Regio’s

ZERO55 vind je in Enschede en Apeldoorn. Onze vestigingen zijn beide geheel in futuristische stijl aangekleed voor een extra spectaculair effect. Ben jij benieuwd naar al onze activiteiten? Neem dan ook eens een kijkje bij onze vestiging in Apeldoorn.

Combideals

Ben jij op zoek naar een dagje uit met meerdere activiteiten? Dan zijn onze combideals misschien iets voor jou. Ga bijvoorbeeld voor een Mini Escape Room in combinatie met een spannende lasergame activiteit.

Ontsnap binnen 55 minuten uit deze spannende escape room bij ZERO55 Enschede

The Bank Vault

 • Kraak de kluis
 • Ontsnap binnen 55 minuten

€ 15,- per persoon

Reserveer direct
Speel 3 spannende escape rooms bij ZERO55 in Enschede

Totally Escape

 • Ontsnap binnen 15 minuten uit The Armoury
 • Ontsnap binnen 15 minuten uit The Laboratory
 • Ontsnap binnen 55 minuten uit The Bank Vault
 • Tussendoor een pauze

€ 23,- per persoon

Reserveer direct
Kom E-karten en bevrijd je uit de Escape Room Almelo

E-Karten en Escape Room

 • Rij 1 heat van 10 minuten
 • Ontsnap binnen 55 minuten uit The Bank Vault
 • Tussendoor een pauze

€ 28,- per persoon

Reserveer direct
https://www.youtube.com/watch?v=9F8d-7-PYZk

Arrangementen

Wij bieden verschillende arrangementen aan en kunnen deze ook altijd aanpassen naar jouw persoonlijke voorkeur. Bekijk hier onze standaard arrangementen of neem eens contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Je kunt voor een kant en klaar arrangement kiezen of jouw favoriete activiteiten samen boeken. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Veelgestelde vragen

Wat is een Escape Room?

Een Escape Room is een ruimte waarin je samen met andere deelnemers wordt geplaatst. Door middel van verschillende puzzels, raadsels en aanwijzingen in deze ruimte moeten jullie samen binnen een bepaalde tijd ontsnappen. 

Hoeveel escape rooms hebben jullie?

Wij hebben 1 grote en 2 mini escape rooms. 

Hoe lang duurt een escape room?

In The Bank Vault hebben jullie 55 minuten de tijd om te ontsnappen, in de Mini Escape Rooms 15 minuten. Maar het doel is natuurlijk om zo snel mogelijk te ontsnappen! 

Met hoeveel personen kun je ontsnappen?

The Bank Vault is geschikt voor 4 tot 8 personen. The Armoury en Laboratory (Mini Escape Rooms) zijn geschikt voor 2 tot 4 personen.

Hoe oud moet je zijn om te ontsnappen uit een escape room?

Ca. 12 jaar

Hoe duur is een Escape Room?

Wij hanteren de volgende tarieven voor onze escape rooms:

 • Escape Room The Bank Vault: €15,- per persoon; 
 • Mini Escape Rooms: €5,- per persoon; 
 • Totally Escape (Escape Room The Bank Vault en 2 Mini Escape Rooms): van €25,- naar €23,- per persoon.

Blijf op de hoogte!

Volg ZERO55 op social media