Skip to main content

Vrijgezellenfeest in Almelo 

Wil je een legendarisch vrijgezellenfeest in de buurt van Almelo organiseren? Verras de aanstaande bruidegom of bruid met een bezoek aan ZERO55 Enschede! Kom samen met je vrienden lasergamen, stap in onze e-karts of ontdek het adembenemende Virtual Reality racen. Onze futuristisch gethematiseerde locatie met buitenterras heeft diverse leuke activiteiten voor zowel mannen als vrouwen. ZERO55 Enschede is dagelijks geopend en we zijn goed bereikbaar. We zijn gelegen op het Go Planet Parc met gratis parkeren en een NS station op 5 minuten lopen. 

Een uniek vrijgezellenfeest in de buurt van Almelo

Ga met elkaar de strijd aan op ons uitdagende circuit van 425 meter lang en zet de snelste rondetijd neer tijdens E-Karten. De vrijgezel herken je gemakkelijk aan de ludieke helm die al voor hem of haar klaar ligt. In de Lasertag Arena mikken jullie je laserstralen natuurlijk op de vrijgezel! Maak deze dag helemaal compleet met unieke activiteiten zoals een Escape Room, en bijvoorbeeld een borrel of BBQ.  

  • Unieke activiteiten voor mannen en vrouwen 
  • De vrijgezel staat bij ons extra in de spotlight 
  • Combinaties met andere activiteiten op het Go Planet Parc mogelijk 
  • Sluit je vrijgezellenfeest af met een drankje in ons gezellige restaurant  

Leg nu je favoriete dag vast en ervaar samen de unieke activiteiten van ZERO55. Kies een van de onderstaande opties. Natuurlijk kun je ook contact met ons opnemen over je speciale wensen.

Als groepsuitje karten bij ZERO55 in Enschede

Max Racing

  • Rijd 3 heats van elk 10 minuten  
  • Tussen de heats een pauze 
  • Net als bij Formule 1: training, kwalificatie en race 
  • Feestelijke prijsuitreiking met bubbels voor de top 3
  • Vanaf 4 personen
Reserveer direct

Vrijgezellenfeest Almelo


Combineer je activiteiten op het Go 
Planet Parc 

Zoek je nog meer afwisseling voor je vrijgezellenfeest? Dat regelen wij graag! Samen met andere partijen op het Go Planet Parc kunnen we een gezamenlijk arrangement opzetten, zodat je al jullie favoriete activiteiten kunt combineren. Karten, midgetgolfen of de bios, niets is te gek! Na afloop kun je bij ons ook nog een lekker hapje eten. 

Blijf op de hoogte!

Volg ZERO55 op social media