Skip to main content

Lasergamen

Ons futuristische decor zorgt ervoor dat het lasergamen extra spannend wordt. Speel tegen elkaar, maar let op: ook powerpods spelen een rol! Powerpods kunnen op je schieten, maar kunnen je ook superkrachten geven. Je bent bij ons dus verzekerd van een extra dynamische arena. 

Bovendien zijn er verschillende spelvarianten waar je uit kunt kiezen. Zo kan er in teams tegen elkaar worden gespeeld, maar ook individueel. Een van onze favorieten is “the last man standing”. In deze game speelt iedereen voor zich, maar moet de arena worden verlaten wanneer je wordt geraakt in de laatste twee minuten van het spel. Extra spannend dus! Ben je op zoek naar een teambuilding activiteit? Kies dan voor de “VIP” variant. Een teamlid krijgt hierbij de VIP rol en moet worden beschermd door de andere teamleden. Is jullie team sterk genoeg?

Regio’s

Wij hebben een vestiging in Enschede en Apeldoorn. Wij bieden verschillende activiteiten aan bij beide vestigingen. Neem daarom ook eens een kijkje bij onze locatie in Apeldoorn.

Combideals

Lasergamen kan ook goed worden gecombineerd met onze andere activiteiten. Denk bijvoorbeeld eens aan e-karten, midgetgolfen of een bezoek aan de bioscoop. Ben jij benieuwd naar de combideals? Neem hier dan eens een kijkje.

Lasergamen in de black light arena van ZERO55 in Enschede

2 spellen Lasergame

 • Speel 2 x 15 minuten  
 • Tussen de spellen zit een pauze 
 • Keuze uit verschillende spelvormen

€ 15,- per persoon

Reserveer direct
Lasertag spellen

1 spel Lasergame

 • Speel 1 x 15 minuten 
 • Keuze uit verschillende spelvormen

€ 8,50 per persoon

Reserveer direct
e-karten en lasergame

E-Karten en Lasergamen

 • Rij 1 heat van 10 minuten
 • Speel lasertag gedurende 15 minuten
 • Tussendoor een pauze

€ 20,50 per persoon

Reserveer direct
https://www.youtube.com/watch?v=OYSHQyoKhns

Arrangementen

Ben jij op zoek naar de perfecte indoor activiteit voor een verjaardagsfeestje, teamuitje of vriendendag? Kies dan voor een van onze lasergame arrangementen. Een leuk dagje weg gegarandeerd! 

Je kunt voor een kant en klaar arrangement kiezen of jouw favoriete activiteiten samen boeken. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Veelgestelde vragen

Wat is lasergamen?

Lasergamen is een spel waarbij het doel is om zoveel mogelijk deelnemers te raken met de laserstraal van je geweer.

Hoe werkt lasergamen?

Het doel van lasergamen is het “afschieten” van zoveel mogelijk personen. Des te vaker je deelnemers raakt, des te meer punten je verzamelt. Iedere speler draagt een speciaal pak en heeft een lasergun. Met de laserstraal van het geweer kun je anderen raken op hun pak. Wanneer je wordt geraakt, geeft het pak een signaal af en kan je een aantal seconden niet schieten.

Hoe lang duurt lasergamen?

Een spel duurt 15 minuten (exclusief briefing).

Hoe oud moet je zijn?

Lasergamen is mogelijk vanaf 8 jaar.

Hoeveel spelers kunnen tegelijk in de arena?

Maximaal 16 spelers kunnen tegelijk spelen.

Is lasergamen gevaarlijk?

In principe is lasergamen niet gevaarlijk. De laserstralen zijn namelijk gewone infraroodstralen en dus niet schadelijk. Wel wordt het spel gespeeld in een arena met een ongelijke vloer en onverwachte routes. Er bestaat dus een kans dat je struikelt of tegen een muur aanloopt. Het is daarom aan te raden om niet te rennen in de arena.

Hoe duur is lasergamen?

Wij hanteren de volgende tarieven voor lasergamen:

 • €15,- voor 2 spellen lasertag;
 • €8,50 voor 1 spel lasertag;
 • €20,- voor lasertag met onbeperkt drinken.

Blijf op de hoogte!

Volg ZERO55 op social media