Skip to main content

Karten

Ben jij een echte snelheidsduivel en heb je zin om ons race circuit onveilig te maken? Kom dan eens racen in de elektrische karts op ons circuit. Doordat e-karts in een keer gebruik kunnen maken van hun totale vermogen, kan veel sneller geaccelereerd worden dan in benzine karts. Test ook eens onze booster botton voor extra snelle inhaalacties! 

Onze e-karts kunnen bovendien gemakkelijk worden ingesteld op verschillende snelheidsstanden. Op deze manier krijgen beginners en gevorderden de beste ervaring op de racebaan. 

Een ander voordeel van elektrisch karten is dat je gewoon jouw eigen kleding aan kunt houden. Je hoeft geen overall aan, omdat je doorgaans niet vies wordt of naar benzine gaat ruiken. Ideaal dus!

Regio’s

Wij hebben een vestiging in Enschede en Apeldoorn. Wij bieden verschillende activiteiten aan bij beide vestigingen. Neem daarom ook eens een kijkje bij onze locatie in Apeldoorn.

Combideals

Ben jij op zoek naar een leuk dagje uit? Wij bieden verschillende combideals aan om jou en/of je kinderen een onvergetelijke dag te bezorgen. Zo kun je bij ZERO555 karten in combinatie met lasergamen, vr-racing, of een van onze escape of spelkamers.

E-Karten

3 heats E-Karten

 • Rijd 3 heats van elk 10 minuten  
 • Tussen de heats een pauze 
 • Net als bij Formule 1: training, kwalificatie en race

€ 38,- per persoon

Reserveer direct
Familiedag Oldenzaal

2 heats E-Karten

 • Rijd 2 heats van elk 10 minuten 
 • Op maandag t/m donderdag extra voordelig

€ 25,50 per persoon

Reserveer direct
e-karten en lasergame

E-Karten en Lasergamen

 • Rijd 1 heat van 10 minuten 
 • Speel lasertag gedurende 15 minuten 
 • Tussendoor een pauze

€ 20,50 per persoon

Reserveer direct
https://www.youtube.com/watch?v=cvT2UQgOiFY

Arrangementen

ZERO55 biedt verschillende arrangementen aan. Zo kan je bij ons terecht voor kinderfeestjes, maar bijvoorbeeld ook voor bedrijfsuitjes, borrels of een familiedag. Doordat wij verschillende activiteiten aanbieden onder één dak, ben je verzekerd van een volle dag plezier!

Veelgestelde vragen

Hoe snel gaat een kart?

Onze karts gaan tussen de 10 en 60 km per uur. Wij kunnen de maximale snelheid van de karts van tevoren instellen om ervoor te zorgen dat zowel beginners als gevorderden de beste ervaring krijgen.

Karten, hoe doe je dat?

Het kan best spannend zijn om voor de eerste keer te karten. Voordat je begint, leggen wij je daarom uit hoe je het best kan racen.

Karten, hoe oud moet je zijn?

Bij ZERO55 moet je minimaal 12 jaar en 140 cm zijn om te kunnen karten.

Hoe lang moet je zijn?

Je moet minimaal 140 cm zijn.

Wat is het verschil tussen een kinderheat en een volwassen heat?

Kinderen tussen 140 cm en 160 cm kunnen in een kinderheat rijden. Dit kan eventueel met een begeleider. In volwassen heats rijden uitsluitend deelnemers die langer zijn dan 160 cm.

Hoe lang is de baan?

Ons uitdagende circuit is 425 meter en beschikt over tunnels, bruggen en een spectaculaire lichtshow. Bekijk hier de plattegrond!

Hoe lang duurt karten?

Een heat duurt tien minuten (exclusief opwarmronde).

Hoe duur is karten?

Wij hanteren de volgende prijzen voor karten:

 • €16,50 per heat;
 • €29,- voor 2 heats; 
 • €21,50 voor e-karten & lasertag.

Blijf op de hoogte!

Volg ZERO55 op social media