Skip to main content

Vier je vrijgezellenfeest bij ZERO55 in Enschede 

Ga jij binnenkort trouwen? Of ben jij de organisator van het vrijgezellenfeest van een vriend? Voor een tof vrijgezellenfeest (denk bijvoorbeeld aan een actief vrijgezellenfeest of een vrijgezellenfeest binnen) ben je bij ZERO55 aan het goede adres. Daag de mannen uit tijdens een potje lasertag of elektrisch karten. Ben je niet zo behendig in de auto of met een gun? Dan ben je misschien wel de slimste als het om het oplossen van puzzels in de escaperoom gaat. Dit hoef je gelukkig niet op een lege maag of met een droge keel te doen; een hapje en drankje tussen de bedrijven door maken deze leuke dag compleet. Wil je meer weten over de mogelijkheden van ZERO55 in Enschede? Lees dan vooral even verder.

Vrijgezellenfeest in Enschede 

Elke man kan zijn lol op bij ZERO55 in Enschede. Er zijn genoeg sportieve activiteiten, maar je komt ook breinbrekers tegen in de escaperoom. De bruidegom in spe krijgt samen met zijn of haar gezelschap een geweldig ontvangst op een prachtige en futuristische locatie. Het maakt niet uit als de groep iets groter is. Wij bieden arrangementen tot wel 200 personen. Maak zelf een combinatie van een van onderstaande activiteiten!

E-karten in Enschede doe je bij ZERO55

Je hebt vast wel eens een ouderwets potje gekart. Maar bij ZERO55 steken we deze snelle activiteit in een modern jasje. Met e-karten rij je in elektrische karts op ons uitdagende circuit van 425 meter! Het circuit bevat onder andere tunnels en bruggen, en een spectaculaire lichtshow. Daarnaast is karten in elektrische karts extra veilig, want mocht er iets gebeuren op de baan, dan worden alle karts centraal gestopt. Het voordeel van e-karten is dus dat het een stuk veiliger is. Je houdt gewoon je eigen kleding aan, want er is geen gevaar voor olie knoeien en brandgaten. De geur op een baan voor e-karten is ook een stuk aangenamer. Kom snel langs en beleef de sensatie bij ZERO55!

Lasertag voor je vrijgezellenfeest

Verwar lasertaggen niet met het lasergamen dat je al kent. De bedoeling van lasertaggen is ook dat je mijnen ontwijkt en op zoek gaat naar nieuwe levens en munitie om je vrienden te verslaan. Hoe tof is dat? Lasertaggen is dus nog actiever dan lasergamen. Je zit zo vol adrenaline en drive om je vrienden te raken en daarom is het de ideale activiteit voor een onvergetelijk vrijgezellenfeest. 

Escaperoom

Ben je meer van het denkwerk? Probeer dan te ontsnappen uit de escaperoom in Enschede. De kamer heet The Bank Vault en je hebt 55 minuten om alle puzzels op te lossen en de kluis te openen. Je kunt natuurlijk ook voor de Mini Escaperoom kiezen. Hierin heb je slechts 15 minuten de tijd om er weer uit te komen. Ben jij écht fanatiek met al je vrienden? Kies dan voor de Totally Escape en ontsnap uit alle drie de kamers! Kom erachter wie van je collega’s het meest behendig is en wie het beste denkvermogen heeft. 

Lekker eten en drinken

Een vrijgezellenfeest is niet compleet zonder lekker eten en drinken. Dat kan natuurlijk ook bij ZERO55 in Enschede. Bestel bijvoorbeeld één van onze lekkere plates voor een snelle hap tussendoor. Wil je na de activiteiten nog uitgebreid dineren? Dat kan natuurlijk ook. Onze koks maken de beste hamburgers en pizza’s voor het complete gezelschap. Voor groepen van meer dan 12 personen bereiden we zelfs uitgebreide buffetten. Bekijk onze menukaart voor een impressie van onze hapjes en drankjes of kies voor een combideal waarbij het eten en drinken al is inbegrepen. 

Arcade games

Wil je even niet tegen de anderen van het vrijgezellenfeest strijden, maar liever jezelf op de proef stellen? In de arcadehal van ZERO55 in Enschede vind je de leukste old school games. Ook de moderne games zijn hier natuurlijk volop beschikbaar. Van Pacman tot racen, air hockey of poolen – bij ons vind je het allemaal. Onze nieuwste game is interactief darten. Het leuke hiervan is dat je de punten niet zelf hoeft te tellen. Het bord doet dit voor je en de punten worden weergegeven op een groot televisiescherm buiten je dartbord. Dat maakt het darten extra leuk en makkelijk.

Regio’s

Je kunt je vrijgezellenfeest in of vlakbij de volgende locaties vieren:

Boek nu jouw vrijgezellenfeest in Enschede! 

Er zijn diverse combinaties mogelijk bij ZERO55 in Enschede voor jouw vrijgezellenfeest. Ook bieden we verschillende arrangementen aan. Vraag naar de voorwaarden en eventueel om een offerte. Op basis van jouw voorkeuren en het aantal personen in een groep, geven wij je een overzichtelijke prijs. Bestel online of neem contact op via 053 – 3033030

Blijf op de hoogte!

Volg ZERO55 op social media