Skip to main content

Activiteiten Apeldoorn

Op zoek naar leuke activiteiten in Apeldoorn? Kom dan langs! ZERO55 Apeldoorn heeft alles in huis voor een onvergetelijk dagje uit. Wat is er allemaal te doen?

Wij hebben veel verschillende en activiteiten onder 1 dak. Van Mini Escape Rooms tot een Gamehal, met een interactieve Climbing Wall. Van Racen in een Kart tot een potje bowlen. En van een Lasergame Arena tot een Virtual Reality Arena. Activiteiten in Apeldoorn zijn er genoeg!

Kortom, of het nu gaat om teambuilding, plezier met vrienden of een familie-uitje. Bij ZERO55 vind je een scala aan activiteiten om van te genieten tijdens een onvergetelijke dag.

Dagje uit in Apeldoorn

Apeldoorn is een mooie plaats met veel mogelijkheden voor een dagje uit. Er zijn altijd leuke dingen om te doen in Apeldoorn. ZERO55 biedt veel spectaculaire activiteiten in Apeldoorn. Veel activiteiten hebben net dat extraatje dat je nog niet eerder hebt gezien of meegemaakt.

Karten en bowlen

Zo ligt onze kartbaan deels binnen en deels buiten. Een unieke combinatie in Nederland. Nog iets wat je nog niet eerder hebt gezien in Nederland: Onze 2 VIP-Bowlingbanen hebben projecties waardoor de bowlingbaan verandert in een waterpartij, piano of grasveld.

Lasertag activiteiten in Apeldoorn

Onze Lasertag Arena is actiever en interactiever dan je gewend bent van het Lasergamen. Daarnaast staat in onze Gamehal staat ook een unieke en interactieve Climbing Wall. Tijdens het bowlen mag je je eigen schoenen aanhouden en tijdens het karten mag je in je eigen kleding racen.

X-cube en escape rooms

Betreed de mysterieuze wereld van de X-cube bij ZERO55. Onze X-cube escape room is een unieke en uitdagende ervaring waarbij je teamwork en slim denken nodig hebt om te ontsnappen. Laat je zintuigen prikkelen terwijl je aanwijzingen ontdekt, puzzels oplost en raadsels ontrafelt om de sleutel tot de vrijheid te vinden.

Deze spannende escape room is perfect voor vriendengroepen, families of collega’s die op zoek zijn naar een avontuurlijke en meeslepende activiteit. Durf jij de X-cube uitdaging aan te gaan en te bewijzen dat je de ultieme puzzeloplosser bent?

Darten en klimmen activiteiten in Apeldoorn

Bij ZERO55 Apeldoorn kun je het beste van twee werelden ervaren: darten en klimmen, onder één dak! Laat je innerlijke dart kampioen los op de precisie-georiënteerde Dartwin bord en daag je vrienden uit voor een spannende wedstrijd. En wanneer je klaar bent om naar nieuwe hoogten te stijgen, klim je naar de top van onze Climbing Wall en bewijs je jezelf als een ware bergbeklimmer.

Hier bij ZERO55 is er geen tijd om je te vervelen – klim naar nieuwe hoogten en gooi perfecte pijlen in één bezoek! Leuke voordelen die je niet overal vindt en leuke activiteiten tijdens jouw bedrijfsuitje in Apeldoorn.

Beleef de activiteiten in Apeldoorn

Waarom zou je voor ZERO55 Apeldoorn kiezen voor je bedrijfsuitje in Apeldoorn? Het antwoord is simpel: we bieden een ongeëvenaarde combinatie van plezier, variatie en maatwerk. Met ons diverse aanbod van activiteiten in Apeldoorn, heb je voor elke gelegenheid en elk gezelschap iets te beleven. Of je nu op zoek bent naar een dag vol adrenaline-pompende avonturen of juist een ontspannen uitstapje wilt, we hebben het allemaal.

Kom met je vrienden, familie of collega’s naar ZERO55 Apeldoorn. Wij hebben leuke arrangementen voor een familiedag, bedrijfsuitje, kinderfeestje of vrijgezellenfeest. Ook maatwerk is mogelijk. Vul ons offerteformulier in voor specifieke wensen. Combineer de activiteiten met een lekker hapje eten. Van een frietje, tot een uitgebreid buffet of een lekkere barbecue.

Bij ZERO55 Apeldoorn draait het niet alleen om de activiteiten. Het draait om de totale ervaring. En om die ervaring compleet te maken, bieden we heerlijke eetopties aan, variërend van een eenvoudig frietje tot uitgebreide buffetten en sappige barbecues.

Waarom ZERO55 Apeldoorn?

Dus, waarom kiezen voor een bedrijfsuitje in Apeldoorn? Omdat we een alles-in-één bestemming zijn voor bijzondere activiteiten in de omgeving Apeldoorn, waar plezier, ontspanning en onvergetelijke herinneringen samenkomen. We staan klaar om je binnenkort te verwelkomen en samen met jou een bedrijfsuitje in Apeldoorn te beleven die je nooit zult vergeten. Tot snel bij ZERO55 Apeldoorn, waar we zorgen dat je dag vol activiteiten een grandioos succes wordt!

Opwinding, ontspanning, teambuilding of gewoon een geweldige tijd met dierbaren? ZERO55 Apeldoorn biedt het allemaal. Wij kijken ernaar uit om je binnenkort te verwelkomen en samen een dag te creëren die je niet snel zult vergeten.

Blijf op de hoogte!

Volg ZERO55 op social media