Skip to main content

Elektrisch karten is de toekomst! Op onze futuristische baan kan je de kick nu al ervaren. De power is indrukwekkend. Je racet in je eigen kleding en zonder herrie of uitlaatgassen. Extra bijzonder: Je racet iedere ronde deels door de buitenlucht. Deze indoor/outdoor combinatie is uniek in Nederland! Als het wegdek nat is kan er niet buiten worden gereden, ZERO55 beslist of er outdoor gekart kan worden.

De baan kan op deze momenten omgebouwd worden naar een 100% binnenbaan. Van 1 oktober t/m 31 maart is de buitenbaan over het algemeen niet in gebruik in verband met de weersomstandigheden, als de baan helemaal droog is kan er wel in deze periode buiten worden gekart. E-karten is bovendien heel veilig, als het nodig is kunnen alle karts centraal stil worden gezet. We zorgen er voor dat je geen effectieve rijtijd verliest. Bekijk hier onze plattegrond of de virtuele tour!

Ga de strijd aan met je vrienden, familie of collega’s. Reserveer daarom nu jouw kart! Speciaal voor kinderen t/m 12 jaar hebben we jeugdheats. Deze zijn ideaal voor kinderfeestjes. Als volwassene mag je meerijden in deze heats, maar de snelheid blijft wel op de kinderstand om het veilig te houden.

  • Circuit van 340 meter, indoor lengte van 240 meter. Unieke combinatie van indoor en outdoor.
  • Een uitdagende snelheid voor iedereen, van beginner tot pro (10-60 km per uur)
  • Boosterbutton, ideaal voor inhaalacties!
  • Geen herrie en geen stank van uitlaatgassen
  • Een heat duurt 10 minuten (exclusief opwarmronde)
  • Minimale lengte 140 cm

Ben jij student? Bekijk dan onze interessante studentenkorting!

https://www.youtube.com/watch?v=cvT2UQgOiFY