Skip to main content

Familiedag 

Ben jij druk met het organiseren van een familiedag in Apeldoorn? Dan hebben wij het perfecte idee voor jou! Waarom niet je hele familie meenemen naar ZERO55 in Apeldoorn? Bij ons kun je kiezen uit verschillende activiteiten, voor jong en oud. Bovendien kun je dit combineren met lekkere drankjes en hapjes. Door een familiedag bij ZERO55 te organiseren zorg je voor de familiedag die niemand zal vergeten!

De activiteiten bij ZERO55 

Je kunt bij ons kiezen uit verschillende activiteiten. Hebben jullie een sportieve familie en zin in een actief uitje? Kies dan voor lasergamen! Of doen jullie het liever iets rustiger aan en willen jullie kijken of jullie goed kunnen samenwerken? Dan zijn onze Mini Escape Rooms perfect! We zullen kort meer vertellen over de activiteiten.

Lasergamen Apeldoorn 

Lasergamen bij ons in Apeldoorn is niet wat je van ‘normaal’ lasergamen bent gewend. Wij bieden namelijk lasertag aan, wat ook wel beschreven wordt als lasergamen 2.0. Naast dat je jouw tegenstanders moet proberen uit te schakelen is deze vorm van lasergamen namelijk nog actiever en interactief. Zo kan je op zoek gaan naar extra munitie of een selfie schieten. 

Bowlen Apeldoorn

Bowlen is altijd een goed idee! Hoe vaak je dit ook hebt gedaan, iedere keer wil je toch weer opnieuw proberen zoveel mogelijk strikes te gooien. Bovendien is onze bowlingbaan futuristisch en zet je een stap in de toekomst wanneer je de baan betreedt. Onze banen beschikken namelijk over visuele effecten met een futuristische look. Daarnaast zijn er 2 Crazy Bowling banen met spectaculaire baanprojecties waarbij het bijvoorbeeld lijkt dat je bal door het water rolt. 

Karten Apeldoorn

Bij ZERO55 rijden we in elektrische karts! Deze maken geen geluid en je kan in je eigen kleding racen. Bovendien kun je gebruik maken van de zogenaamde boost button, welke ideaal is voor inhaalacties. Dit maakt Karten bij ons in Apeldoorn extra spectaculair.  

Escape room Apeldoorn

De Mini Escape Rooms zijn geschikt voor 2 tot 6 personen. Heb je een grote familie? Dan kun je tegen elkaar concurreren! We hebben namelijk twee verschillende escape rooms: Power Fail en Attack Mode. 

Tot slot kun je ook nog Virtual Reality spellen doen in onze VR Arena of kun je je uitleven tijdens onze Arcade Games.  

https://www.youtube.com/watch?v=VEHDSqvEztY

Combineer een activiteit met een drankje en een hapje! 

Voor groepen hebben wij speciale combideals en arrangementen. Onze combideals bieden je de mogelijkheid om meerdere activiteiten op een dag te doen tegen een voordelige prijs. Wil je hier ook een drankje en een hapje bij? Kies dan voor een van onze arrangementen! Op deze manier maak je jullie familiedag compleet.

Plan je bezoek voor een onvergetelijke familiedag! 

Ben je er al over uit hoe je de familiedag bij ZERO55 wilt invullen? Plan dan je bezoek! Wil je meer informatie over de mogelijkheden of heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op door een mail te sturen naar info@zero55apeldoorn.nl of bel ons op 055 200 25 10.

Blijf op de hoogte!

Volg ZERO55 op social media