Skip to main content

Bedrijfsuitje

Op zoek naar een actief bedrijfsuitje in Apeldoorn? Dan ben je bij ZERO55 aan het goede adres. ZERO55 beschikt over een uitgebreid aanbod aan activiteiten om de band van jouw team te verbeteren! Geniet ondertussen van een hapje en een drankje. 

 

Bedrijfsuitje bij ZERO55

Versterk de band van jou en je collega’s door tegen elkaar te strijden of juist samen te werken. Al onze activiteiten zijn geschikt voor wanneer je op zoek bent naar originele en actieve activiteiten. Maak de fanatiekeling in jezelf los en versla je collega’s tijdens een rondje karten of bundel je krachten samen om uit de escape room te komen! 

 

Activiteiten bedrijfsuitje

Kies bij ZERO55 je perfecte bedrijfsuitje. Je hebt de keuze uit allemaal verschillende activiteiten. Zo kun je kiezen voor karten, bowlen, escaperoom en lasergamen. Maak van jouw bedrijfsuitje een actief bedrijfsuitje!

Karten Apeldoorn

Karten is het perfecte sportieve bedrijfsuitje. Race al jouw collega’s eruit in onze e-karts die tot wel 60 km per uur kunnen. Met een kartbaan die zowel binnen als buiten is rij je altijd een stukje door de buitenlucht. Omdat de karts elektrisch zijn heb je geen last van uitlaatgassen of lawaai van de motoren. Ook is het extra veilig, omdat de karts op afstand stil kunnen worden gezet bij gevaarlijke situaties. Zodat iedereen zonder kleerscheuren maandags weer op het werk verschijnt. Bekijk hier de opties voor karten Apeldoorn

 

Bowlen Apeldoorn

Voor een originele bowling ervaring moet je bij ons zijn. Bij ZERO55 maken wij van het bowlen een extra bijzondere ervaring door middel van verschillende effecten. We beschikken over zes bowlingbanen met mooie visuele effecten en twee VIP bowlingbanen. De VIP-banen hebben als eerste in Nederland baanprojecties. Hierdoor lijkt het bijvoorbeeld alsof je bowlingbal door het water rolt! Ontdek de mogelijkheden voor Bowlen in Apeldoorn.

 

Escape room Apeldoorn

Werk samen met je collega’s en ontsnap uit de escape room. De escape rooms in Apeldoorn zijn ideaal voor kleine groepen. ZERO55 biedt twee verschillende escape rooms aan, Power Fail en Attack Mode. Ook het combineren van deze twee escape rooms is mogelijk. Lees hier alles over de escape rooms Apeldoorn 

 

Lasergamen Apeldoorn

Altijd je collega’s al eens neer willen schieten? Bij lasergamen Apeldoorn kan dat! Onze Arena is geheel in glow in the dark stijl en met veel digitale interactie. Pas op voor mijnen en ga op zoek naar extra levens en munitie. Kies uit wel vijf verschillende spelopties! Kijk hier voor meer informatie over Lasergamen Apeldoorn

Bedrijfsuitje

1 uur Bowling

  • 1 spel Bowling van 55 minuten
  • Kies je avatar en speel op je eigen schoenen!

Reserveer direct
Bedrijfsuitje

2 uur Bowling

  • 2 spellen Bowling van elk 55 minuten
  • Kies je avatar en speel op je eigen schoenen!

Reserveer direct
Bedrijfsuitje

Bowlen & Lasergamen

  • 1 spel Bowling van 55 minuten
  • 1 spel lasertag van 15 minuten

Reserveer direct
https://www.youtube.com/watch?v=NOAMpjjdaBE

Regio’s 

Ben je opzoek naar een bedrijfsuitje in de buurt? Dan ben je bij ZERO55 aan het goede adres! De locatie in Apeldoorn is goed bereikbaar via de A1 wat voor de volgende plaatsen erg goed bereikbaar is:

Blijf op de hoogte!

Volg ZERO55 op social media