Skip to main content

Vrijgezellenfeest

Bij ZERO55 Apeldoorn verzorgen wij actieve vrijgezellenfeesten. We bieden verschillende activiteiten en arrangementen aan die perfect zijn voor een vrijgezellenfeest. Zo kun je bij ons karten, bowlen, lasergamen en ontsnappen uit de escape room. Ook bieden wij je verschillende arrangementen aan om dingen te kunnen combineren.

Vrijgezellenfeest bij ZERO55

Gaat jouw vriendin of vriend binnenkort trouwen en is een vrijgezellenfeest hoog nodig? Dan ben je bij ZERO55 Apeldoorn aan het goede adres! Wij bieden leuke indoor activiteiten.

Activiteiten vrijgezellenfeest

Ga de race aan met de aanstaande bruid/bruidegom en zet de snelste tijd neer op de kartbaan of werk met zijn allen samen en ontsnap uit de escape room. Bij ZERO55 Apeldoorn kan dat allemaal!

Karten Apeldoorn

Karten is het perfecte sportieve bedrijfsuitje. Race al jouw collega’s eruit in onze e-karts die tot wel 60 km per uur kunnen. Met een kartbaan die zowel binnen als buiten is rij je altijd een stukje door de buitenlucht. Omdat de karts elektrisch zijn heb je geen last van uitlaatgassen of lawaai van de motoren. Ook is het extra veilig, omdat de karts op afstand stil kunnen worden gezet bij gevaarlijke situaties. Zodat iedereen zonder kleerscheuren maandags weer op het werk verschijnt. Bekijk hier de opties voor karten Apeldoorn

 

Bowlen Apeldoorn

Voor een originele bowling ervaring moet je bij ons zijn. Bij ZERO55 maken wij van het bowlen een extra bijzondere ervaring door middel van verschillende effecten. We beschikken over zes bowlingbanen met mooie visuele effecten en twee VIP bowlingbanen. De VIP-banen hebben als eerste in Nederland baanprojecties. Hierdoor lijkt het bijvoorbeeld alsof je bowlingbal door het water rolt! Ontdek de mogelijkheden voor Bowlen in Apeldoorn.

 

Escape room Apeldoorn

Werk samen met je collega’s en ontsnap uit de escape room. De escape rooms in Apeldoorn zijn ideaal voor kleine groepen. ZERO55 biedt twee verschillende escape rooms aan, Power Fail en Attack Mode. Ook het combineren van deze twee escape rooms is mogelijk. Lees hier alles over de escape rooms Apeldoorn 

 

Lasergamen Apeldoorn

Altijd je collega’s al eens neer willen schieten? Bij lasergamen Apeldoorn kan dat! Onze Arena is geheel in glow in the dark stijl en met veel digitale interactie. Pas op voor mijnen en ga op zoek naar extra levens en munitie. Kies uit wel vijf verschillende spelopties! Kijk hier voor meer informatie over Lasergamen Apeldoorn

 

Vrijgezellenfeest arrangementen 

Bij ZERO55 Apeldoorn hebben we een hoop arrangementen. Je kan alle activiteiten combineren met elkaar en kiezen verschillende eet- en drinkmogelijkheden. Het is in overleg ook mogelijk om je eigen arrangement samen te stellen. Bekijk hier alle mogelijkheden voor  arrangementen.  

Bedrijfsuitje

1 uur Bowling

 • 1 spel Bowling van 55 minuten
 • Kies je avatar en speel op je eigen schoenen!

Vanaf € 30,00 per baan

Reserveer direct
Bedrijfsuitje

2 uur Bowling

 • 2 spellen Bowling van elk 55 minuten
 • Kies je avatar en speel op je eigen schoenen!

Vanaf € 51,- per baan

Reserveer direct
Bedrijfsuitje

Bowlen & Lasergamen

 • 1 spel Bowling van 55 minuten
 • 1 spel lasertag van 15 minuten

Vanaf € 12,50 per persoon

Reserveer direct
https://www.youtube.com/watch?v=NOAMpjjdaBE

Regio’s

Op zoek naar een vrijgezellenfeest bij jou in de buurt? ZERO55 Apeldoorn ligt vlak bij de A1 en is erg goed bereikbaar. Zeker voor de volgende plaatsen is ZERO55 goed bereikbaar:

 • Vrijgezellenfeest Zwolle
 • Vrijgezellenfeest Nijmegen
 • Vrijgezellenfeest Arnhem 
 • Vrijgezellenfeest Amersfoort
 • Vrijgezellenfeest Apeldoorn
 • Vrijgezellenfeest Deventer
 • Vrijgezellenfeest Veluwe 
 • Vrijgezellenfeest Zutphen

Blijf op de hoogte!

Volg ZERO55 op social media