Skip to main content

Activiteiten Apeldoorn

Je bent op zoek naar een gezellig uitje met leuke activiteiten in Apeldoorn. ZERO55 Apeldoorn heeft alles in huis voor een onvergetelijk dagje uit. Wij hebben veel verschillende activiteiten onder 1 dak. Van Mini Escape Rooms tot een Gamehal met een interactieve Climbing Wall. Van Racen in een Kart tot een potje bowlen. En van een Lasergame Arena tot een Virtual Reality Arena.

Dagje uit in Apeldoorn

Apeldoorn is een mooie plaats met veel mogelijkheden voor een dagje uit. Er is altijd wat te doen in Apeldoorn. ZERO55 biedt veel spectaculaire activiteiten. Veel activiteiten hebben net dat extraatje dat je nog niet eerder hebt gezien of meegemaakt. Zo ligt onze kartbaan deels binnen en deels buiten. Een unieke combinatie in Nederland. Nog iets wat je nog niet eerder hebt gezien in Nederland: Onze 2 VIP-Bowlingbanen hebben projecties waardoor de bowlingbaan veranderd in een waterpartij, piano of grasveld.

Onze Lasertag Arena is actiever en interactiever dan je gewend bent van het Lasergamen en in onze Gamehal staat een unieke en interactieve Climbing Wall. Tijdens het bowlen mag je je eigen schoenen aanhouden en tijdens het karten mag je in je eigen kleding racen. Bij ZERO55 Apeldoorn kun je het beste van twee werelden ervaren: darten en klimmen onder één dak! Laat je innerlijke dart kampioen los op de precisie-georiënteerde Dartwin bord en daag je vrienden uit voor een spannende wedstrijd. En wanneer je klaar bent om naar nieuwe hoogten te stijgen, klim je naar de top van onze Climbing Wall en bewijs je jezelf als een ware bergbeklimmer. Bij ZERO55 is er geen tijd om je te vervelen – klim naar nieuwe hoogten en gooi perfecte pijlen in één bezoek! Leuke voordelen die je niet overal vindt!

Uit in Apeldoorn

Een leuke dag uit in Apeldoorn? Kom met je vrienden, familie of collega’s naar ZERO55 Apeldoorn. Wij hebben leuke arrangementen voor en familiedag, bedrijfsuitje, kinderfeestje of vrijgezellenfeest. Ook maatwerk is mogelijk. Vul ons offerteformulier in voor specifieke wensen. Combineer de activiteiten met een lekker hapje eten. Van een frietje, tot een uitgebreid buffet of een lekkere barbecue. Tot snel bij ZERO55!

Blijf op de hoogte!

Volg ZERO55 op social media