Skip to main content

Karten

Heb jij al eens gereden in een elektrische kart? In onze e-karts kan je veel sneller optrekken dan in een benzine kart, doordat je in een keer gebruik kan maken van het totale vermogen. Druk op de booster knop voor een supersnelle inhaalactie en zorg ervoor dat jij de topper van het circuit wordt. Adrenaline kick verzekerd! 

Bovendien kunnen onze e-karts op verschillende snelheden worden ingesteld. Op deze manier is er altijd een uitdagende snelheid voor beginners én gevorderden. 

Je bent waarschijnlijk gewend aan karten in een overall. Doordat wij gebruik maken van elektrische karts hoef je bij ZERO55 geen overall aan en kan je gewoon racen in je eigen outfit. Geen vieze of stinkende kleding na jouw kartavontuur dus!

Regio’s

ZERO55 heeft vestigingen in Apeldoorn en Enschede. In beide vestigingen kan worden gekart, maar wij bieden ook andere uitjes aan. Kijk dus ook eens bij onze vestiging in Enschede voor jouw ideale dagje uit.

Combideals

Wij bieden ook leuke combideals aan met verschillende indooractiviteiten. Denk bijvoorbeeld aan een combinatie van karten en bowlen, vr-racen of lasergamen. Een dag vol plezier gegarandeerd!

Indoor en outdoor karten bij ZERO55 in Apeldoorn

1 heat e-karten

  • Rij 1 heat van 10 minuten
  • Indoor/outdoor circuit van 340 meter

€ 15,50 PER PERSOON

Reserveer direct
Indoor en outdoor karten bij ZERO55 in Apeldoorn

2 heats E-Karten

  • Rij 2 heats van elk 10 minuten
  • Tussen de heats een pauze
  • Op maandag tot en met donderdag extra voordelig

€ 25,50 PER PERSOON

Reserveer direct
Combineer karten en lasergamen bij ZERO55 in Apeldoorn

e-karten & lasergamen

  • Rij 1 heat van 10 minuten
  • 1 spel lasertag van 15 minuten

€ 20,50 PER PERSOON

Reserveer direct
https://www.youtube.com/watch?v=cvT2UQgOiFY

Arrangementen

Wij bieden verschillende arrangementen aan. Ben jij op zoek naar een leuke activiteit voor een kinderfeestje, vrijgezellenfeest, borrel of teamuitje? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Neem eens een kijkje bij onze verschillende arrangementen of neem contact met ons op om jouw wensen te bespreken. 

Je kunt voor een kant en klaar arrangement kiezen of jouw favoriete activiteiten samen boeken. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Veelgestelde vragen

Wat is de maximale snelheid van een kart?

Onze karts kunnen een topsnelheid van 60 km per uur bereiken. Wij stellen van tevoren de maximale snelheid in, afhankelijk van de leeftijd en ervaring van onze deelnemers. Op deze manier zorgen we voor de leukste ervaring voor beginners en gevorderden. 

Hoe moet je karten?

Heb jij nog nooit gekart? Geen zorgen. Wij leggen je tijdens de briefing uit hoe je de kart moet gebruiken. 

Wat is de minimale leeftijd om te karten?

Je moet minimaal 12 jaar en 140 cm zijn om te kunnen karten. 

Hoe groot moet je zijn om te karten?

Een minimale lengte van 140 cm is vereist om te starten op onze baan. 

Een kinderheat of een volwassen heat?

Kinderen tussen 140 cm en 160 cm kunnen in een speciale kinderheat racen. Eventueel kan een bijrijder de kinderen begeleiden voor extra veiligheid. Wanneer je langer bent dan 160 cm kan je in een volwassen heat rijden. 

Hoe lang is de kartbaan?

Ons circuit heeft een indoorbaan van 240 meter en een outdoor gedeelte van 340 meter. Tijdens droge zomerdagen is de outdoorbaan ook open en wordt de baan één geheel. Wanneer het outdoor circuit te nat is, blijft deze helaas gesloten. Bekijk hier de plattegrond!

Hoe lang duurt karten?

Een heat duurt 10 minuten (exclusief opwarmronde). 

Hoe duur is karten?

Wij hanteren de volgende tarieven: 

  • €16,50 per heat;
  • €29,- voor 2 heats;
  • €21,50 voor 1 keer karten en 1 keer lasergamen.

Blijf op de hoogte!

Volg ZERO55 op social media