Skip to main content

Groepsuitje Overijssel

Staat er een groepsuitje in Overijssel met vrienden, familie of collega’s op de planning? En ben jij de gelukkige om deze dag te organiseren? Wij ontvangen jullie graag op onze locatie in Enschede! Doordat je bij ons uit verschillende activiteiten kunt kiezen is er genoeg te doen, voor zowel jong als oud. Naast activiteiten kunnen jullie er ook voor kiezen om een hapje en drankje te doen in ons restaurant. Graag vertellen we je meer over de mogelijkheden!

Groepsactiviteiten bij ZERO55

Een dag vol groepsactiviteiten kun je bij ZERO55 in Enschede helemaal zelf indelen. Zo kunnen jullie één of meerdere activiteiten combineren, met pauzes waarin ruimte is voor wat lekkers. Hieronder vind je een greep uit onze populairste activiteiten. 

Escaperoom Enschede 

Ontsnap uit een van onze uitdagende escaperooms in Enschede. Gaan jullie voor de X-Cube, waarbij jullie als team een aantal opdrachten moeten voltooien om te kijken of jullie goede spionnen zouden zijn? Of kiezen jullie voor een van onze mini escaperooms? Het doel blijft natuurlijk hetzelfde: binnen de tijd ontsnappen! 

Karten Enschede

De kans is groot dat jullie weleens hebben gekart. Maar hebben jullie ook eens gekart in elektrische karts? Deze zogenoemde e-karts kunnen in een keer gebruik maken van hun totale vermogen, waardoor er veel sneller geaccelereerd kan worden dan in benzine karts. Bovendien is e-karten extra veilig, want mocht er iets gebeuren op de baan dan worden alle karts centraal gestopt. Lees meer over karten bij ons in Enschede!  

Lasertag Enschede

Willen jullie de sportieve kant van jezelf laten zien? Kies dan voor lasertag! Iedereen kent lasergamen, maar bij lasertag moet je naast je tegenstanders ook de powerpods in de Arena in de gaten houden. Deze pods kunnen op je schieten en je superkrachten geven! Daarnaast kun je bij ons kiezen uit verschillende spelvarianten, bijvoorbeeld in teams tegen elkaar of ieder voor zich, ook wel ‘Last man standing’.

Waarom een groepsuitje in Overijssel bij ZERO55? 

Wat een groepsuitje in Overijssel bij ZERO55 helemaal af maakt is dat jullie de mogelijkheid hebben om naast diverse activiteiten ook een hapje en drankje te nuttigen. Zo hebben wij diverse pizza’s, buffetten en drankarrangementen die jullie dag compleet maken. Geef al je wensen aan ons door en je ontvangt van ons een vrijblijvende offerte op maat.

Blijf op de hoogte!

Volg ZERO55 op social media