Skip to main content

Groepsuitje

Staat er binnenkort een groepsuitje op de planning met vrienden, familie of collega’s? Dan ben je bij ZERO55 in Enschede aan het juiste adres! Of het nu gaat om een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of kinderfeestje, wij ontvangen jullie graag en bieden diverse activiteiten voor jong en oud. Bovendien zijn deze activiteiten te combineren met een hapje of drankje naar keuze, om er echt een dagje uit van te maken. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden!

Groepsuitje bij ZERO55

Wanneer je ervoor kiest een groepsuitje te vieren bij ZERO55 garanderen we dat er voor ieder wat wils is! Zo kun je bij ons terecht voor een actief groepsuitje, maar ook wanneer jullie het liever iets rustiger aan doen. Een ding is zeker; bij ZERO55 beleef je niet zomaar een gezellige dag met elkaar, maar bij ons kun je terecht voor de meest originele groepsuitjes. 

Onze activiteiten

Je kunt jullie groepsuitje zo gek maken als je zelf wilt met één of meerdere van onze activiteiten. 

Karten Enschede 

Zijn jullie echte snelheidsduivels en hebben jullie zin om ons race circuit onveilig te maken? Kies dan voor Karten in Enschede! Bij ons is karten niet zomaar karten, want op ons circuit maken we gebruik van elektrische karts, ook wel e-karts genoemd. Deze karts kunnen in een keer gebruik maken van hun totale vermogen, waardoor er veel sneller geaccelereerd kan worden dan in benzine karts. Een ander voordeel is dat jullie gewoon jullie eigen kleding aan kunnen houden, omdat je doorgaans niet vies wordt of naar benzine gaat ruiken. 

Lasertag Enschede

Net als karten valt lasertag ook onder een van onze actieve activiteiten. Jullie wanen je tijdens deze game in een futuristische real game simulatie. Dit zorgt ervoor dat lasertag extra spannend wordt. Zo speel je niet alleen tegen elkaar, ook powerpods spelen een rol. Deze kunnen op je schieten, maar kunnen je ook superkrachten geven. Lees meer over lasertag in Enschede

Escaperoom Enschede 

Zijn jullie op zoek naar een iets rustiger groepsuitje waar je voornamelijk moet nadenken en samenwerken? Dan is een van onze escaperooms in Enschede echt iets voor jullie! Behendigheid, denkvermogen en actief bezig zijn staat hierbij centraal. Probeer door het oplossen van raadsels binnen de tijd te ontsnappen. Durven jullie het aan?

Combideals

Naast dat bovenstaande activiteiten los te boeken zijn, kunnen jullie er ook voor kiezen om meerdere activiteiten te combineren om er zo een volledig dagje uit van te maken! Bovendien bieden wij de mogelijkheid om tussen de activiteiten door te genieten van een hapje en een drankje. Een greep uit onze combideals: 

Regio’s 

ZERO55 Enschede ligt op het Go Planet Parc / Twente Village. Onze locatie is goed bereikbaar, zowel met de fiets en de auto als met het openbaar vervoer. Bovendien beschikken we over 1500 gratis parkeerplaatsen. Kom je met de trein? Dan kun je uitstappen bij NS station Enschede Kennispark. Wij zijn dan ook makkelijk te bereiken vanuit een van de onderstaande regio’s. 

  • Groepsuitje Twente
  • Groepsuitje Enschede
  • Groepsuitje Overijssel

Interesse in een groepsuitje? Vraag een vrijblijvende offerte aan waarin je jouw specifieke wensen kenbaar kan maken! We brengen je zo spoedig mogelijk op de hoogte van de verschillende mogelijkheden.

Blijf op de hoogte!

Volg ZERO55 op social media