Skip to main content

Activiteiten 

Op zoek naar sportieve indoor activiteiten? Bij ZERO55 Enschede ben je aan het goede adres! Van activiteiten voor kinderen tot activiteiten voor vrijgezellenfeesten ZERO55 regelt het allemaal. 

 

Groepsactiviteiten

Voor groepsactiviteiten is ZERO55 ideaal. Met de verschillende activiteiten die wij hebben, hebben we voor ieder groepsuitje een passende activiteit. Zo hebben wij:

  • Teambuilding 
  • Voor kinderen
  • Sportieve activiteiten
  • Voor een bedrijfsuitje
  • Familiedag
  • Verjaardag  
  • Vrijgezellenfeest 
  • Voor personeelsuitje 

 

Regio’s

ZERO55 Enschede heeft niet alleen veel verschillende activiteiten die ideaal zijn voor veel verschillende groepsuitjes, maar is ook super goed bereikbaar. ZERO55 Enschede ligt 6 minuten van de A35 af en is goed te bereiken vanaf de A1. Voor activiteiten in de volgende regio’s ben je bij ZERO55 Enschede aan het goede adres:

 

Activiteiten 

Bij ZERO55 Enschede hebben we allemaal verschillende activiteiten. Waaronder karten, een escape room en lasergamen. Deze activiteiten zijn perfect voor groepsuitjes en goed te combineren met elkaar en een hapje en een drankje. 

 

Karten Enschede

Race over een circuit van 425 meter lang met tunnels en bruggen en een spectaculaire lichtshow! Karten in Enschede is een bijzondere ervaring, want wij gebruiken e-karts. E-karts zijn extra veilig, omdat deze met onveilige situaties centraal stil kunnen worden gezet. Ook hebben we voor kinderen tot en met 12 jaar jeugdheats. 

 

Escape room Enschede

Ervaar bij ZERO55 Enschede de onze escape room, de X-Cube. Deze escape room is een unieke ervaring waarin jij wordt opgeleid tot spion. Werk samen, kraak de codes, spoor afluisterapparatuur op en achterhaal de waarheid in onze escape room. 

 

Lasergamen Enschede 

Schiet binnen 12 minuten zoveel mogelijk op je tegenstanders en verzamel powerpods. Kom lasergamen in Enschede en speel ieder voor zich of in teams in onze arena van 300 vierkante meter. En maak vooraf een foto met jouw team in onze photopod als herinnering! 

Arrangementen

Bij ZERO55 snappen we dat je niet goed kan kiezen en daarom hebben wij ook verschillende arrangementen waar je uit kan kiezen. Kies bijvoorbeeld voor Bowl, kart & drinks waarbij je een keer kan karten, 1,5 uur kan bowlen en twee uur lang bier, fris of wijn kan drinken. Kijk hier voor al onze arrangementen en mogelijkheden.

 

Blijf op de hoogte!

Volg ZERO55 op social media