Geen categorie

Bedrijfsuitje 3.0 bij ZERO55 Apeldoorn

By 30 april 2019 juni 26th, 2019 No Comments

Bij het gloednieuwe entertainment center van Apeldoorn staat beleving centraal, stap de toekomst in en speel unieke futuristische activiteiten. Laat tussendoor de adrenaline even zakken onder het genot van een hapje en drankje in een van onze sfeervolle bars.

 

Het nieuwe bedrijfsuitje in Apeldoorn

Je kent het wel, om de beurt organiseren jij en je collega’s jaarlijks het bedrijfsuitje en elk jaar probeer je weer een unieke dag te organiseren. Dat is niet altijd even makkelijk, maar dan heb je de mogelijkheden van ZERO55 nog niet gezien! Voor jong en oud, man of vrouw, voor iedereen is er wat wils. Kies voor de klassiekers bowlen en lasergamen in een modern jasje of probeer iets volledig nieuws: de interactieve Climbing Wall of de Virtual Reality Arena.

 

Barbecueën naast de kartbaan

De verschillende activiteiten kun je combineren met diverse buffetten. Speciaal voor de zomer hebben we de keuze uit heerlijke barbecue buffetten, waarbij je op ons zonnige terras zelf je burger grilt! Je hebt hier een prachtig uitzicht op het outdoor gedeelte van de kartbaan. Daarnaast kun je na het even lekker neerploffen in onze loungesets en afsluiten met een lekker drankje terwijl de zon langzaam ondergaat.

 

Futuristische vergaderlocatie voor teambuilding

Naast bedrijfsuitjes kun je bij ZERO55 ook terecht voor vergaderingen, presentaties en teambuilding activiteiten. We hebben een volledig ingerichte vergaderruimte ter beschikking voor ca. 20 personen. Een vergaderarrangement is eenvoudig uit te breiden met een borrel of lunch en natuurlijk een futuristische activiteit.

 

Op zoek naar een uniek bedrijfsuitje na de zomer? Bekijk dan eens de mogelijkheden bij ZERO55 Apeldoorn.