Geen categorie

ZERO55 opent deuren op zaterdag 13 juli

By 20 juni 2019 juni 26th, 2019 No Comments

ZERO55 Apeldoorn opent 13 juli 2019 haar deuren. Karten, bowlen en lasergamen in ApeldoornFamily Entertainment Center ZERO55 aan de Dubbelbeek (Malkenschoten) in Apeldoorn opent haar deuren op zaterdag 13 juli van 12.00 uur tot 23.00 uur. ZERO55 biedt diverse activiteiten waaronder een indoor- en outdoor e-kartbaan, een Lasertag ruimte, twee Mini Escaperooms en 6 Glow Bowlingbanen.

Indoor- en outdoor elektrokartbaan
Hoogtepunt van het Family Entertainment Center is de gecombineerde indoor en outdoor kartbaan van 340 meter. Deze opzet is uniek in Nederland. Met de elektrische karts heb je vanuit stilstand direct veel power en heb je geen last van herrie en stank. Buiten kun je vanaf het zonnige terras de karts voorbij zien racen.

Voor ieder wat wils
Naast de elektrokartbaan kunnen bezoekers bij ZERO55 nog meer futuristische activiteiten beleven. Glow bowling, lasertag, virtual reality games, escaperooms, een climbing wall en een arcadehal zijn ook onderdeel van het FEC. Hiermee richt ZERO55 zich op een breed publiek, van families met kinderen vanaf 8 jaar tot studenten, groepen, bedrijven en toeristen.

Op zaterdag 13 juli zijn bezoeker vanaf 12.00 uur welkom bij ZERO55. Kijk voor meer informatie en speciale acties op deze website en onze Facebookpagina.