Geen categorie

Ontdek de leukste kinderfeestjes van Apeldoorn!

By 19 september 2019 No Comments
Speel Glow Bowling bij ZERO55 in Apeldoorn

Op zoek naar een uniek kinderfeestje in Apeldoorn? Stap de toekomst in bij ZERO55! Race tegen elkaar tussen sterren en planeten in elektrische karts, ga de strijd aan in de Lasertag Jungle of gooi een strike op onze Glow Bowling banen. Er staat tijdens je kinderfeestje onbeperkt limonade klaar. Want van deze toffe activititen krijg je dorst. Eenmaal terug op aarde krijg je een lekkere puntzak friet met mini snacks, dat wordt smullen! ZERO55 is overdekt en daarom dé locatie om je kinderfeestje te vieren bij elk weertype. Vier jij je verjaardag in stijl bij ons? Kies een van onze futuristische kinderfeestjes!

KARTEN KINDERFEESTJE

Karten is een leuke activiteit voor een kinderfeestje! E-Karten is de toekomst en zeer spectaculair. Veel power, zonder herrie en stank. De spectaculaire kartbaan van ZERO55 Apeldoorn gaat deels door de buitenlucht. Dit is uniek in Nederland! Onze kartbaan is geschikt voor kinderen vanaf 1.35 meter. Onze karts kunnen voor kinderen tot en met 12 jaar op een kinderstand. Daardoor is het ook veilig voor de wat jongere kinderen. Onze medewerkers kunnen vanaf een centrale plek alle karts stil zetten. Ook dit zorgt ervoor dat het een veilige activiteit is voor kinderen.