Geen categorie

Nieuw: bowlen per minuut in Apeldoorn

By 10 oktober 2019No Comments

Vanaf deze week kunnen bezoekers van ZERO55 in Apeldoorn tappen® voor een potje glow bowlen. Bowlers kunnen per minuut betalen ofwel tappen®. Een primeur in deze branche. De Tapperuse app, die nodig is hiervoor, kan gratis worden gedownload.

“De grootste teleurstelling van groepen van 5-6 gasten is dat ze nooit het tweede potje kunnen afmaken. Met Tapperuse betalen ze nu per minuut en duurt de huur van de baan zo lang als het potje duurt’”  vertelt Peter Plantenga, manager van ZERO55 in Apeldoorn. “Voor ons is de klant koning, en we merken vaak genoeg dat mensen, na het eerste potje ingooien, het tweede potje nét niet af kunnen maken en tijd tekortkomen. En dat kan nu wel met Tapperuse. Je betaalt dan precies voor hoe lang je de baan gebruikt, maar nooit meer dan dat je zou betalen als je de baan voor bijvoorbeeld een uur zou reserveren. Lekker flexibel, snel en helemaal van deze tijd.” Wil je bowlen per minuut? Reserveer dan je starttijd via info@zero55apeldoorn.nl of 055 200 25 10.

Gebruiksmomenten
Nederland kent een kleine 200 locaties waar bezoekers per minuut kunnen betalen voor hun bezoek. ZERO55 is de eerste bowlingbaan waar bezoekers kunnen tappen®. “Bezoekers van indoor activiteitencentrum ZERO55 kunnen vanaf nu een bowlingbaan per minuut huren. Er zijn talloze momenten waarop een consument gewoon een uurtje naar een giraffe wil kijken of – in dit geval – een potje bowlen af wil maken” zegt Wilbert Witkamp, CEO van Tapperuse. “Het past in het hedendaagse consumententijdperk dat we in dit soort situaties betalen voor gebruik. De app van Tapperuse koppelt dat betalen voor gebruik ook aan dynamische beprijzing, waardoor ZERO55 de banen in de dalmomenten ook nog eens goedkoper kan aanbieden, door een lagere minuutprijs te hanteren.“ De klant tapt in bij de balie en stopt de transactie ook weer bij de balie.


Over Tapperuse
Tapperuse is een app die ‘betalen voor gebruik’ mogelijk maakt voor allerlei vormen van vrijetijdsbesteding. De app biedt consumenten flexibiliteit, zorgt voor een betere spreiding van bezoekers door middel van piek- en dalprijzen en inspireert klanten die anders niet waren gekomen. De betaling gaat achteraf via AfterPay . 

Over ZERO55
ZERO55 is een family entertainment formule met locaties in Enschede en Apeldoorn. Bij ZERO55 Apeldoorn vind je e-karten, lasergamen, glowbowlen, mini escape rooms, virtual reality en diverse games onder één dak. Het indoor activiteiten centrum heeft een futuristische uitstraling en is 7 dagen per week geopend. Je vindt ZERO55 Apeldoorn aan de Dubbelbeek bij Malkenschoten.