Geen categorie

ZERO55 genomineerd voor vakprijs

By 13 januari 2020No Comments
Karten, lasergamen en bowlen bij ZERO55 in Apeldoorn
ZERO55 Apeldoorn is genomineerd voor het Beste Family Entertainment Center van 2019. Deze vakprijs wordt jaarlijks uitgereikt door PleisureWorld NRIT. Op dinsdag 11 februari 2020 wordt tijdens de Vakdag Het nieuwe dagje uit 2020 in Veenendaal de winnaar bekend gemaakt.
“We zijn enorm trots dat we al direct in het jaar van de opening behoren tot de vijf genomineerden voor deze mooie vakprijs. Een groot compliment voor alle medewerkers, we wachten de uitreiking in spanning af, aldus Manager Peter Plantenga”.
Naast ZERO55 zijn er nog vier andere FEC’s genomineerd, de jury zal de prijs toekennen aan de onderneming die in staat is het optimale gevoel te creëren van een gezellig dagje uit in familiare sfeer. Wie is in staat om door eigen initiatief meer variatie en originaliteit te brengen waardoor er sprake is van een bijzondere belevenis met passende horecaconcepten?
De jurering is tot stand gekomen met medewerking van Pleisureworld NRIT – Recreatie & Toerisme – Pretwerk – Recreatief Totaal – en oud-winnaars en staat onder leiding van Hans van Leeuwen; Trendwatcher, Adviseur & Concept Ontwikkelaar Recreatie & Toerisme.