Geen categorie

Informatie Corona virus

By 10 maart 2020juli 16th, 2020No Comments
Het COVID-19 Coronavirus is actief. Accres/ZERO55 en al haar accommodaties volgen hierin de adviezen van het RIVM en houd deze nauwlettend in de gaten. Voor al onze accommodaties geldt dat er op dit moment geen bijzondere maatregelen zijn geadviseerd. Als dit wel het geval wordt, volgen wij deze vanzelfsprekend op.
Wij vragen onze bezoekers om extra voorzichtig te zijn en het landelijke advies op te volgen. Vermijd persoonlijk contact, was je handen regelmatig en hoest en nies in de binnenkant van je elleboog. Heb je griepverschijnselen of een klein vermoeden van besmetting? Raadpleeg dan de huisarts en vermijd drukke gelegenheden.
Onze medewerkers volgen het landelijke advies op. De komende tijd vermijden wij persoonlijk contact, zoals het schudden van handen. Hierdoor hopen wij het risico op overdracht te verminderen.