Skip to main content
Geen onderdeel van een categorie

Escape room @home

By 12 mei 2020september 2nd, 2020No Comments

Escape Room @ Home  

Zit jij vanwege de coronacrisis ook thuis en weet je niet goed wat je allemaal kan doen? Speel dan onze nieuwe Escape Room @ Home game! Met deze game haal je via jouw eigen tablet of smartphone een heuse Escape Room in huis! Je speelt de game namelijk via onze app waardoor je het huis niet hoeft te verlaten. Je krijgt 1 uur de tijd om te ontsnappen uit bijvoorbeeld een boerderij, hotel, kasteel of groot landhuis. Je kan de Escape Room in je eentje spelen maar ook in teams tot 5 personen!

De Escape Rooms zijn zo gemaakt dat je de game samen met je kinderen kan spelen. Wel zo leuk in deze bijzondere tijden! Per leeftijdscategorie is er een Escape Room beschikbaar met uiteraard een eigen thema die past bij hun leeftijd. Om de uitgang te vinden moet je diverse raadsels oplossen, (internet) zoekopdrachten voltooien en leuke foto- en video-opdrachten maken. Per opdracht ontvang je dan een aanwijzing waarmee je de uitgang zo snel mogelijk zou moeten kunnen vinden.

Na het voltooien van de boeking ontvang je automatisch de speluitleg en jouw persoonlijke inloggegevens van de app. Vervolgens kan je de game spelen wanneer je maar wil! Met jouw unieke inlogcode kunnen jullie de Escape Room @ Home één keer spelen, zetten jullie een snelle tijd neer? Wil je een Escape Room cadeau doen aan je vrienden, familie, collega’s of klanten? Neem dan contact met ons op via escaperoom@sos-events.nl!

Blijf op de hoogte!

Volg ZERO55 op social media