Geen categorie

ZERO55 APELDOORN VIERT 1E VERJAARDAG

By 13 juli 2020augustus 27th, 2020No Comments

Op maandag 13 juli vieren wij onze 1e verjaardag. Een jaar geleden opende de deuren van het tweede ZERO55 Family Entertainment Center. Veel bezoekers hebben al kennis gemaakt met onze unieke indoor/outdoor e-kartbaan, lasertag arena, VR, mini escapes en bowlingbanen. In het eerste jaar zijn er ruim 2 miljoen laserstralen afgevuurd en de e-karts reden samen bijna 40.000 kilometer. Helaas heeft het Corona virus veel roet in het eten gestrooid en hebben wij maar liefst 13 weken lang geen bezoekers mogen ontvangen. Gelukkig zijn we inmiddels weer open en zijn gasten weer welkom.

Ontwikkelingen

ZERO55 Apeldoorn is nog volop in ontwikkeling. Zo zal er de komende tijd geïnvesteerd worden in de indeling van het gebouw en de diverse activiteiten en wordt er gewerkt aan een nog gezelligere ambiance in de horeca.

Vergaderen

Vlak voor de corona crisis is ZERO55 Apeldoorn bezig geweest met het ontwikkelen van een vergaderruimte en daarbij passende vergaderarrangementen. De vergaderruimte is inmiddels af en de arrangement zijn te boeken. Zo wordt ook de zakelijke markt bediend.