Skip to main content

Lasergamen in Apeldoorn

Kom nu lasergamen in onze futuristische Arena van 525 vierkante meter! Vind je lasergamen leuk? Lasertag is next level! Er komt meer tactiek bij kijken en het is actiever. Lasertag bij ZERO55 is volledig in glow in the dark stijl. Er is veel digitale interactie en je hebt keuze uit veel verschillende spelsituaties. Ga op zoek naar je tegenstanders, maar kijk altijd goed uit voor de mijnen! Wie het spelletje slim speelt, gaat ook op zoek naar extra levens en munitie. Word jij de winnaar?

Ervaar lasergamen bij ZERO55 in Apeldoorn

Je kunt voor het lasergamen bij ZERO55 in Apeldoorn kiezen uit verschillende spelopties. Speel in teams of ieder apart. Kies bijvoorbeeld een speloptie waarin je als team 1 specifiek teamlid moet beschermen. Of maak Fortnite in het echt mee: ieder voor zich en probeer als laatste over te blijven. Waar je ook voor kiest, het is altijd spannend!

 • Lasertag Arena van 525 vierkante meter
 • Meer dan 5 verschillende spelopties mogelijk
 • Een spel duurt 15 minuten (exclusief briefing)
 • Vanaf circa 6 jaar, maximaal 24 spelers tegelijk
 • Glow in the dark Jungle thema met powerpods en extra ruimtes
Kom lasergamen bij ZERO55 in Apeldoorn

2 spellen lasergamen

 • 2 spellen lasertag van elk 15 minuten
 • Lasertag Arena van 525 vierkante meter

€ 15,- PER PERSOON

Reserveer direct
Glow Bowling bij ZERO55 Apeldoorn. Kom bowlen op onze unieke VIP banen.

Lasergamen & bowlen

 • 1 spel lasertag van 15 minuten
 • 1 spel Bowling van 55 minuten

VANAF € 12,50 PER PERSOON

Reserveer direct
Combineer karten en lasergamen bij ZERO55 in Apeldoorn

Lasergamen & E-karten

 • 1 spel lasertag van 15 minuten
 • Rij 1 heat van 10 minuten

€ 20,50 PER PERSOON

Reserveer direct
https://www.youtube.com/watch?v=6I5hThjGgu0

 

Lasergame arrangementen en kinderfeestjes

Kom binnenkort lasergamen met een groep of met een kinderfeestje in Apeldoorn! Lasergamen bij ZERO55 Apeldoorn is een spectaculaire activiteit voor jong en oud. Het is dan ook een leuke activiteit voor een kinderfeestje. De vriendjes en vriendinnetjes gaan met elkaar de strijd aan in onze futuristische arena. Lasergamen is ook geschikt voor andere feestjes, of gewoon voor de fun. Ook jongeren en volwassenen vinden het een spectaculaire activiteit. Neem daarom je vrienden, familie of collega’s mee naar onze Arena!

ZERO55 Apeldoorn alles in zich om een compleet dagje uit te verzorgen. Wij bieden aantrekkelijke combideals. Ga racen in een E-Kart, Gooi een strike tijdens het Bowlen, stap in een andere wereld met de VR Arena en ontsnap uit een Mini Escape Room. Bekijk snel onze arrangementen of geef je eigen draai aan jullie dagje uit. Je kunt bij ZERO55 helemaal bepalen hoe het ideale uitje er uit moet zien. Noteer via ons offerteformulier de wensen voor jullie perfecte dagje uit! Naast kleine groepen zijn ook grote groepen, tot wel 200 personen, van harte welkom! Tot snel bij ZERO55!

Blijf op de hoogte!

Volg ZERO55 op social media