Skip to main content

Familiedag

Is het tijd voor de jaarlijkse familiedag? Dan is ZERO55 in Enschede de perfecte locatie om deze te vieren! Bij ons vind je een uitgebreid aanbod aan activiteiten voor jong en oud. Bovendien zijn deze activiteiten goed te combineren met een hapje of drankje naar keuze, om de dag compleet te maken. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden!

Familiedag bij ZERO55

Met wie jullie de familiedag ook vieren; ooms, tantes, opa’s, oma’s, neefjes, nichtjes, er is voor ieder wat wils! Zo kun je bij ons terecht voor een actieve familiedag en een indoor familiedag, maar ook wanneer jullie op zoek zijn naar wat rustigere activiteiten. Al onze activiteiten vinden indoor plaats, dus jullie kunnen gedurende het hele jaar jullie familiedag bij ons vieren.

Familiedag activiteiten

Zoals eerder gezegd hebben wij een uitgebreid aanbod aan activiteiten. We lichten deze graag toe!

Karten Enschede

Hebben jullie altijd al futuristisch willen racen in een elektrische kart? Dit geeft een enorme kick. Op onze kartbaan hebben wij niet zomaar karts, maar we rijden in elektrische karts! Het fijne aan deze karts is dat ze geen geluid maken en dat je je eigen kleding aan kan houden. Daarnaast is e-karten extra veilig, want mocht er iets gebeuren op de baan dan kunnen alle karts centraal worden gestopt. Wil jij net even die ene oom inhalen? Dan kun je ook nog eens gebruik maken van de boosterbutton, welke ideaal is voor al jouw inhaalacties! Lees meer over karten in Enschede.

Escaperoom Enschede

Zijn jullie op zoek naar een iets rustigere activiteit? En willen jullie testen hoe goed jullie kunnen samenwerken? Probeer dan te ontsnappen uit onze EscapeRoom in Enschede! Behendigheid, denkvermogen en actief bezig zijn staat centraal in al onze escaperooms. Wij hebben namelijk meerdere escaperooms; twee mini’s waarbij je binnen 15 minuten moet ontsnappen en een grote waarbij jullie 55 minuten de tijd hebben. Durven jullie het aan? 

Lasertag Enschede

Ook wanneer jullie willen lasergamen waan je je in een futuristische real game simulatie. Naast dat jullie elkaar moeten uitschakelen moeten jullie ook de powerpods in onze Arena van 300 vierkante meter in de gaten houden! Lasergamen bij ZERO55 noemen wij dan ook wel lasertag, door de vele digitale interactie en de keuze uit veel verschillende spelsituaties. Lees meer over lasertag in Enschede!

Familiedag op maat

Een activiteit boeken of een combinatie van verschillende activiteiten? Bij ZERO55 in Enschede is alles mogelijk! Zo kun je naast activiteiten ook kiezen voor een hapje en een drankje. Vraag een offerte aan waarin je jouw wensen aangeeft en wij zullen bij je terugkomen met de mogelijkheden!

Regio’s

Onze locatie ligt op het Go Planet Parc / Twente Village met 1500 gratis parkeerplaatsen en is goed bereikbaar met de fiets, auto en openbaar vervoer. Daarom ben je bij ons aan het juiste adres wanneer je op zoek bent naar een familiedag vlakbij een van de onderstaande regio’s. Bekijk daarnaast ook onze arrangementen

Neem contact met ons op!

Blijf op de hoogte!

Volg ZERO55 op social media